Knitter's Delight - Handelsbetingelser og Persondatapolitik

 

 

HANDELSBETINGELSER

Herunder finder du vores generelle betingelser, der er gældende ved køb hos Knitter's Delight:

 

GENERELLE OPLYSNINGER


Knitter's Delight ApS
CVR-nr. 42196568

Butikkens adresse: Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe

Selskabets adresse: Allestedgårdsvej 1, Allested-Vejle, 5672 Broby

Mail: info@knittersdelight.dk
Tlf.: 61 48 16 61

 

BETALING

Vi modtager betaling med følgende både danske og udenlandske kort: 

 • MobilePay
 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

Vi tager ikke kortgebyrer på danske kort. (Bemærk, at der kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU)

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

FRAGT

Vi leverer varer i Danmark til de steder, hvor PostNord, DAO og GLS leverer på sædvanlige vilkår. Man kan vælge fremsendelse til pakkeshop eller til privatadresse.
 
Varer afsendes med ovennævnte fragtselskaber indenfor 1-3 dage, med mindre andet er annonceret på hjemmesiden (eks. ferieafholdelse mv.), og varen er herefter 1-5 dage undervejs.

Hvis varen ikke afhentes på det valgte udleveringssted, eller hvis varen ikke kan leveres på den oplyste adresse, vil kunden skulle afholde udgifterne til returnering og genfremsendelse.
 

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@knittersdelight.dk, eller du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og du hæfter for hvis der opstår en skade under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt, for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Allestedgårdsvej 1, Allested-Vejle, 567 Broby
 
Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til denne adresse, og som leveres direkte hertil (ikke til pakkeshops og lignende).


Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Varen anses kun for afleveret, hvis den afleveres personligt til en medarbejder hos Knitter's Delight. 

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Allestedgårdsvej 1, Allested-Vejle, 567 Broby
 
Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til denne adresse, og som leveres direkte hertil (ikke til pakkeshops og lignende).

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, samt oplyse de kontaktoplysninger som vi kan komme i kontakt med dig på.

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Knitter's Delight ApS, att.: Helle Moritz Hansen. Hvis det mod forventning ikke skulle lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR

Hent fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

 

 

ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Knitter's Delight ApS

c/o Allestedgårdsvej 1

5672 Broby

CVR.nr. 42196568

info@knittersdelight.dk

 

 

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL?

Vi behandler dine personoplysninger til brug for følgende formål:

 • Til at yde dig den optimale kundeservice
 • Til levering af aftalte ydelser, varer og services
 • Til udsendelse af markedsføringsmateriale
 • Til individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser
 • Til undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores ydelser, varer og services
 • I forbindelse med et eventuelt opstået retskrav

Afgivelsen af personoplysninger er nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester, da vi ellers ikke er i stand til, at tilbyde dig vores ydelser, varer eller services.

Hvis du foretager køb på vores hjemmeside uden at være registreret med en kundeprofil, behandler vi ikke dine oplysninger i forbindelse med udsendelse af markedsføringsmateriale

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, det vil sige til det fragtfirma som du har valgt skal leverevaren til dig.

 

 

PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

 1. Dit samtykke når vi behandler oplysninger om dig som medlem
 2. Når du handler på vores webshop vil behandlingen være nødvendig for at opfylde den kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt
 3. I visse tilfælde kan behandlingen være nødvending for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Knitter's Delight ApS. Dette er eksempelvis tilfældet ved behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven
 4. Behandlingen kan også nødvendig for, at Knitter's Delight ApS eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan i denne forbindelse udgøre;
  • Løbende forbedring af ydelser, varer eller services og købs-oplevelser
  • Behandling af informationer om dig og dine køb i forbindelse med håndteringen af kundeservice-relaterede henvendelser
  • For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider
   I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på www.knittersdelight.dk, såsom e-mail adresse
  • Identificering af risikable transaktioner med henblik på bekæmpelse af online svindel

Reklame: Du kan opleve at se vores Ydelser reklameret på andre hjemmesider og applikationer. Reklameplatforme, så som Facebook, Instagram og deres SDK, kan indsamle information for at optimere vores reklameindsatser uden for vores ydelser. Ligeledes kan indsamlede leads benyttes til at reklamere for vores ydelser og produkter på websites og apps.

Såfremt du ønsker at fravælge personaliseret reklame, som er leveret af tredjepart uden for vores ydelser, så kan man tilmelde sig opt-out programmer, så som Network Advertising Initiative (NAI), Digital Advertising Alliance (DAA). På nuværende tidspunkt understøtter vores ydelser ikke Do Not Track (“DNT) anmodninger.

Virksomheden og vores tredjepartsleverandører og andre samarbejdsparter (“Relaterede virksomheder”) kan på vores foranledning bruge din information igennem ydelserne til, at hjælpe os med at forbedre ydelsernes indhold og funktionalitet, samt bedre forstå vores brugere og forbedre vores ydelser.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.knittersdelight.dk er Knitter's Delight ApS.

 

 

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi kan dele de personoplysninger, som du har givet til os, med

 1. Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
 2. Eksterne revisorer
 3. META (Facebook og Instagram) og Google med henblik på fremvisning af markedsføringsmateriale på deres platforme
 4. Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov
 5. Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel

 

 

HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDENFOR EU/EEA?

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret uden for EU/EEA.

Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt i dette dokument.

Knitter's Delight ApS kan gøre brug af databehandlere placeret over alt i verden, men uanset hvor dine data bliver behandlet sikrer vi, at de beskyttes gennem passende sikkerhedsforanstaltninger.

Vi kan overføre dine personoplysninger til behandling uden for EU/EEA på baggrund af:

 • Overførslen kan finde sted til lande der har opnået en beslutning om, at det tilbyder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau
 • Overførslen kan finde sted på baggrund af standard bestemmelser vedtaget af Europa Kommission
 • Overførslen kan finde sted på baggrund databehandlerens bindende virksomhedsregler

 

 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Som medlem af Knitter's Delight Medlems Univers opbevarer vi de oplysninger, som du selv har indtastet på din medlemsprofil, så længe medlemsskabet eksisterer. Transaktionsoplysninger gemmes forsat i fem år fra transaktionsdagen som følge af Bogføringsloven.

Når du handler som gæst, gemmes de oplysninger der er tilknyttet dit køb, i fem år fra transaktionsdagen i medfør af Bogføringsloven.

Personoplysningerne registreres hos Knitter's Delight ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

 

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?

Som kunde hos Knitter's Delight ApS har ret til at udøve følgende rettigheder, når du har registrede persondataoplysninger:

 • Indsigt i og berigtigelse af dine oplysninger
 • Sletning af dine oplysninger efter anmodning (se nedenfor)
 • Dataportabilitet, dvs. at du kan anmode om at få udleveret de oplysninger, som du selv har afgivet til Knitter's Delilght ApS i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format
 • Du har mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning
 • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger

Som kunde hos Knitter's Delight har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger, ligesom du har mulighed for, at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Knitter's Delight slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

 • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen), eller
 • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
 • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller
 • Oplysningerne bliver behandlet ulovligt

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at Knitter's Delight ApS behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link https://www.datatilsynet.dk/


Du har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@knittersdelight.dk  

 


 

Handelsbetingelser og persondatapolitik er senest opdateret d. 07.11.2023