Knit by Moltrup Garn - Bæredygtig Håndfarvet

Knit by Moltrup håndfarver garn i forskellig lækre fibre, ud fra principper om bæredygtighed og unika-produkter i virkelig god kvalitet. Knit by Moltrup er håndfarvede luksusprodukter, som kun findes i meget begrænsede oplag, og du har derfor mulighed for at strikke noget helt unikt i en virkelig høj kvalitet. 

 

Der lægges stor vægt på, at håndfarvningen af garnet sker bæredygtigt; der spares på såvel farve og syre, som på vand og el. Vi har  blandt andet udvalgt følgende fra Knit by Moltrups Sortiment: Knit by Moltrup Kid Silk, Knit by Moltrup Quaterround Merino, Knit by Moltrup Silky Singles, Knit by Moltrup Organic Merino og Knit by Moltrup Merino Socks.

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt Knit by Moltrup til sortimentet, idet strikkegarnet håndfarves ud fra principper om bæredygtighed og unika-produkter i virkelig god kvalitet. Der er tale om mere bæredygtige luksusprodukter, som kun findes i meget begrænsede oplag.

 

Alt strikkegarnet håndfarves, og noget plantefarves. Der bruges miljøgodkendte farver og der spares på både vand og strøm under både farvning og rensning. 

 

Garnet lægges i blød i helt naturlig citronsyre, og derefter lægges farven på i hånden. Der bruges så lidt vand og el som muligt, og der arbejdes ud fra et princippet om mindst mulig spild, både under farvning, men også i fragt og emballage.