Kremke Soul Wool Garn - Bæredygtig

Kremke Soul Wool skaber lækkert garn ud fra ønsket om, at producere miljøvenligt og bæredygtigt garn med sjæl, der har en historie at fortælle.

Der spindes flere forskellige typer bæredygtigt garn, lige fra økologiske håndspundne kvaliteter, over håndfarvet bæredygtigt bomuld fra Peru, til upcycled cashmere fra Italien, og hele tiden med øget fokus på vegansk garn og genanvendt / recycled garn.

 

Vi har udvalgt følgende kvaliteter garn fra Kremke Soul Wool til vores sortiment: Kremke Soul Wool Eco Cashmere Fingering, Kremke Soul Wool Reborn Wool Recycled og Kremke Soul Wool Papyrus.

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt Kremke Soul Wool, som producerer bæredygtigt strikkegarn i mange forskellige varianter.

 

I vores sortiment har vi blandt andet Reborn Wool recycled, der består af genanvendt uld, og øvrige fibre så som indsamlede plastikflasker. Garnet produceres dér hvor materialerne er, så transporten bliver så begrænset som muligt.

 

Eco Cashmere Fingerring er et andet fint eksempel på upcycling; strikkegarnet består af 50% genanvendt cashmere, og 50% ny cashmere, hvor kun den nye del af ulden farves, så den matcher den genanvendte del.

 

Papyrus er et alternativ til uldgarnet, og er lavet 100% papir; papirgarnet er vandafvisende, og kan tørres af men en let fugtig klud. Det er perfekt til at strikke små punge og tasker af, for eksempel PetiteKnits French Market Bag, idet det har samme udtryk som bast og strå.