Kaos Yarn - Økologisk

KAOS YARN producerer økologisk og utroligt lækkert bæredygtigt garn. Kaos Yarn er grundlagt med et fokus på bæredygtighed og strålende, modeskarpe farver. Strikkegarnet er spundet af bløde fibre af høj kvalitet, som sikrer at dit strik kan holde i mange år. 

 

Knitters Delight har det fulde sortiment i Kaos Yarn, og du kan derfor frit vælge mellem alle de fantastiske farver i de lækre kvaliteter; Kaos Yarn Soft Merino og Kaos Yarn Brushed Alpaca.

 


Kaos Yarn producerer to utroligt lækre kvaliteter i de smukkeste farver, nemlig Organic Soft Merino og Organic Brushed Alpaca, der begge er økologiske og bæredygtige garner der er utroligt alsidige.

 

Kaos Yarn økologiske garn er af høj kvalitet, og et virkeligt lækkert og blødt bæredygtigt garn. Dine færdige strikkeprojekter kan holde til mange års brug, og Kaos Yarn er dermed i høj grad med til at gøre bæredygtigt funderet strikketid til en lækker og smuk oplevelse.

 

Pia Bojer Larsen, som driver Kaos Yarn fra Vesthimmerland, ønsker at inspirere dig til farvemod, selvforkælelse og til at udforske, hvad farver kan gøre for både dit humør og dit velbefindende - og samtidig gøre det med god samvittighed.

Farveuniverset fra Kaos Yarn er helt unikt, og baserer sig på forskellige personlighedstræk - og den enkelte farve er opkaldt efter netop den personlighed, der kendetegner farven.

Der er alt fra smukke, rolige farver, til vilde pangfarver, og du kan vælge at blande dem til et personligt bæredygtigt strikkeprojekt, eller at strikke et ensfarvet, slowfashion statement design til din garderobe.

 

Kaos Yarn har også fine tilbehør, der er skabt med omsorg for miljøet - vi fører blandt andet deres fairtrade økologiske projektpose.

 

Knitter's Delight har udvalgt Kaos Yarn, der er en bæredygtig funderet virksomhed; alt papir er FSC-mærket, og tryksagerne er Svanemærkede. Derudover er fragtemballagen blevet udvalgt, så den fylder mindst muligt i fragtbilen.