Kaos Yarn Garn - Økologisk

KAOS YARN producerer økologisk og utroligt lækkert bæredygtigt garn. Kaos Yarn er grundlagt med et fokus på bæredygtighed og strålende, modeskarpe farver. Strikkegarnet er spundet af bløde fibre af høj kvalitet, som sikrer at dit strik kan holde i mange år. 

 

Knitters Delight har det fulde sortiment i Kaos Yarn, og du kan derfor frit vælge mellem alle de fantastiske farver i de lækre økologiske garnkvaliteter; Kaos Yarn Organic Soft Merino og Kaos Yarn Organic Brushed Alpaca.

 

preload spinner

Kaos Yarn producerer to utroligt lækre kvaliteter i de smukkeste farver, nemlig Organic Soft Merino og Organic Brushed Alpaca, der begge er økologiske og bæredygtige garner der er utroligt alsidige. Garnet fra Kaos Yarn er ikke blevet superwashed.

Hos Knitter's Delight kan du købe KAOS YARN Organic Soft Merino og Organic Brushed Alpaca i alle farver, både online her i webshoppen og i vores fysiske butik i Heden ved Ringe, 10 min. kørsel syd for Odense.

 

KAOS YARN Garnkvaliteter

Organic Soft Merino og Organic Brushed Alpaca fra KAOS YARN er med det smukke farvekort, lækre kvalitet og utrolige blødhed en stor farvorit, når der skal vælges garn til et nyt strikkeprojekt.

Garnet et non-superwashed, og helt utroligt lækkert at strikke med.

Organic Soft Merino fra KAOS YARN er et økologisk garn der er blødt og alsidigt, og som passer til et utal af opskrifter. Soft Merino er spundet af 100% økologisk merinould, og er et kradsefrit og åndbart garn, der spænder helt fra pind 2,5 til pind 4. Og så er det bæredygtigt produceret på et fairtrade spinderi.

Garnet kan strikkes alene i en eller flere tråde, og er også helt ideelt sammen med en følgetråd - for eksempel Kaos Yarn Organic Brushed Alpaca.

 

Organic Brushed alpaca fra KAOS YARN er blødt som smør og et virkelig luftigt garn. Garnet, der er spundet af 100% alpaca fibre, er børstet, så fibrene ikke er flyvske, og man får dermed et garn der stort set ikke fnugger eller fnuldrer.

Brushed Alpaca er ideel som følgetråd, og er et super godt garn alternativ til silkmohair, idet det fnugger ganske lidt og er kradsefrit. 

Brushed Alpaca kan også strikke for sig selv i en eller flere tråde, og resultatet virkelig blødt og superlet, der holder formen flot.

 

Organic Brushed Alpaca og Organic Soft Merino er begge 100% økologisk og bæredygtigt produceret, og med fokus på velførd hos både dyr og mennesker.

Mulighederne  er mange i Kaos Yarns fantastiske farvepalette, og kun fantasien sætter grænser med det alsidige kvalitetsgarn Organic Soft Merino og Organic Brushed Alpaca.

 

KAOS YARN Baggrund

Kaos Yarn økologiske garn er af høj kvalitet, og et virkeligt lækkert og blødt bæredygtigt garn. Dine færdige strikkeprojekter kan holde til mange års brug, og Kaos Yarn er dermed i høj grad med til at gøre bæredygtigt funderet strikketid til en lækker og smuk oplevelse.

 

Pia Bojer Larsen, som driver Kaos Yarn fra Vesthimmerland, ønsker at inspirere dig til farvemod, selvforkælelse og til at udforske, hvad farver kan gøre for både dit humør og dit velbefindende - og samtidig gøre det med god samvittighed.

Farveuniverset fra Kaos Yarn er helt unikt, og baserer sig på forskellige personlighedstræk - og den enkelte farve er opkaldt efter netop den personlighed, der kendetegner farven.

Der er alt fra smukke, rolige farver, til vilde pangfarver, og du kan vælge at blande dem til et personligt bæredygtigt strikkeprojekt, eller at strikke et ensfarvet, slowfashion statement design til din garderobe.

 

Kaos Yarn har også fine tilbehør, der er skabt med omsorg for miljøet - vi fører blandt andet deres fairtrade økologiske projektpose.

 

Knitter's Delight har udvalgt Kaos Yarn, der er en bæredygtig funderet virksomhed; alt papir er FSC-mærket, og tryksagerne er Svanemærkede. Derudover er fragtemballagen blevet udvalgt, så den fylder mindst muligt i fragtbilen.