Strikkekit // Garnpakker Bluser og Toppe

Strikkekits og garnpakker med garn med bæredygtigt fokus, så du kan strikke din egen stroptop, sommerbluse eller sommertop. Vi har samlet et lækkert udvalg af strikkepakker med smukke strikkeopskrifter på strikkede bluser og toppe, der er designet af kendte og anerkendte strikkedesignere; her er både den gode basis-model, der går til ethvert outfit, og også de mere markante designs.

 

 

preload spinner


Strikkekits og garnpakker er en meget enkel og let tilgængelig måde, når du skal købe garn til dit næste strikkeprojekt; du skal blot vælge den farve du gerne vil strikke i, og den størrelse tøj som du gerne vil strikke, og så sørger vi for at beregne hvor meget garn du skal bruge til dit strikkeprojekt, og sammensætter din strikkepakke til dig.

 

I vores forskellige GARNPAKKER finder du lækkert garn med bæredygtigt fokus eller økologisk kvalitetsgarn i den rigtige mængde, så du kan strikke din sommertop eller din bluse i den størrelse du har valgt.

De strikkedesignere som har skabt de designs der indgår i vores garnpakker, tilbyder ikke salg af deres strikkeopskrifter på tryk, og derfor skal du købe selve strikkeopskriften på designerens hjemmeside som pdf-fil.

Vi har valgt at du selv står for købet at strikkeopskriften, fordi det gør din strikkepakke billigere, og samtidig får du på denne måde mulighed for, at du kan printe strikkeopskriften alle de gange, som du måtte få brug for i løbet af dit strikkeprojekt (i stedet for at vi køber og printer 1 enkelt eksemplar til dig, og sender med i din garnpakke).

 

I vores forskellige STRIKKEKITS finder du den strikkeopskrift der passer til den valgte model, sammen med den rigtige mængde garn, der passer til den størrelse du har valgt at strikke i. Garnet er økologisk garn, eller er garn med et andet bæredygtigt fokus, og du får dermed en strikkepakke, hvor du kan strikke din bluse eller sommertop i en lækker udgave med bæredygtigt fokus.

 

 

Med et strikkekit eller en garnpakke til en strikket sommertop eller sommerbluse, får du let og tilgængeligt muligheden for, at strikke dit eget yndlingstøj til sommervejret. Fordelen ved at strikke sommertøj er, at en sommer top eller bluse typisk er noget mindre end vinterstrik, og dermed tager det ikke så lang tid at strikke.

Garnet er essentielt i din strikkepakke, og vi sørger for omhyggeligt at udvælge og beregne garnet til din garnpakke eller strikkekit. Garnet til en sommertop er typisk let og luftigt, da det er behageligt at have på i varmen. Samtidig har det ofte også en god åndbarhed og behagelige tekstur. Det kan være lavet af uld, bomuld, bambus, hør mv. samt være en blanding af flere typer materialer hvilket sikrer, at din strikkede sommer bluse eller strop top er behagelig og velegnet til det varme sommervejr.

Strikkeopskriften Når du køber et strikkekit, indeholder din pakke også strikkeopskriften på den model du har valgt at strikke (garnpakkerne indeholder ikke strikkeopskriften, idet designeren forbeholder sig retten til at sælge strikkeopskriften i trykt udgave).Strikkeopskriften guider dig gennem hvert trin af strikkeprocessen, og inkluderer instruktioner til strikketeknikker, mønsterdetaljer mv., så du kan opnå det ønskede resultat.

 

Et strikkekit til en sommertop eller sommerbluse er en nem måde at købe garn til dit næste strikkeprojekt, og den omhyggeligt sammensatte garnpakke giver en følelse af tillid til at kaste sig ud i et sommerligt strikkeprojekt. Med alt, hvad du behøver lige ved hånden, kan du nyde den kreative proces og skabe unik og personlig sommerstrik, der vil være perfekt til at nyde varme dage med stil og lethed.

At strikke din egen sommertop er ikke kun en kreativ udfoldelse, det er også en dejlig måde at skabe strik, der passer perfekt til dig og din personlige stil. Med et strikkekit til en sommertop har du alt, hvad du behøver for, at bringe din vision til live og skabe en garderobefavorit, der vil blive værdsat i mange sommersæsoner fremover.