Markørshoppen v/Gitte Meisner

Gitte Meisner står bag Markørshoppen, som laver de fineste maskemarkører. Smykkemarkørerne er håndlavede i begrænset oplag, og sat sammen af perler i sten, krystaller eller glas, dvs. perler af plastikfri materialer som har stor slidstyrke, og dermed kan anvendes i mange år.

 

Hver enkelt maskemarkør designes individuelt med blandt andet ferskvands perler, forskellige smykkesten og krystaller, der monteres på forsølvede og zinklegerede messingringe.

 

Resultatet er utroligt smukke markører i en flot finish, som udover at være virkelig lækre at arbejde med, også i den grad gør strikketiden til en fornøjelse.

 

 

preload spinner

 

Smykkemarkører fra Markørshoppen fås i tre størrelser der passer henholdsvis indtil pindestørrelse 6 mm, pindestørrelse 8 mm og pindestørrelse 10 mm, og i to forskellige prisklasser alt efter smykkestenenes type og antal i den færdige smykkemarkør.

 

Maskemarkørerne er håndlavede, og har den fineste finish. De smukke perler gør markørerne stabile og lækre at bruge, og de fine farver og strukturer gør det til en ren fornøjelse at bruge smykkemarkørerne.