Strikke-Kit

Her har vi samlet forskellige strikkepakker med økologisk garn og garn med bæredygtigt fokus, der er perfekte til at forkæle dig selv, eller én du holder af, med lækker strikketid.

 

Uanset hvilken anledning du leder efter en gave til strikkeren, julegave, fødselsdagsgave, mors dag, god bedring gave, eller "bare fordi": Her finder du både lækre strikkegaver med økologisk eller bæredygtigt garn i høj kvalitet, strikkeredskaber og strikketilbehør med bæredygtigt fokus, strikke gavermed garn og tilhørende opskrift, strikkegaver med strikkeredskaber samt strikkeadventskalender, strikkegave til påske og sommerens strikkegave.

 

preload spinner

En strikkegave er perfekt til alle, som holder af at strikke - de lækre strikkegaver bringer glæde ved alle anledninger; fødselsdag, til mors dag, som påskeæg, som feriegave, som julegave, værtindegave, eller som en bare-fordi-gave.

 

At finde den perfekte mors dags gave, fødselsdagsgave eller julegave til en dedikeret strikker kan være en fornøjelse, da der er et utal af muligheder for at glæde og inspirere din yndlings strikker. Her er nogle gode idéer til julegaver, der vil blive værdsat af strikkeren i dit liv:

 

Luksuriøst Bæredygtigt og Økologisk Garn Forkæl din strikker med luksuriøst garn, som cashmere, alpaka eller mohair. Disse smukke garner tilføjer en ekstra dimension af luksus til strikkeprojekter og gør dem til noget helt særligt.

 

Håndfarvet Garn Gør julegaven personlig ved at vælge håndfarvet garn i farver, der appellerer til modtagerens smag. Håndfarvet garn har unikke farvevariationer og er en fryd for øjet.

 

Strikkebøger Strikkebøger er en uudtømmelig kilde til inspiration og nye strikketeknikker. Vælg en strikkebog med smukke billeder, inspirerende strikkeopskrifter, spændende nye strikketeknikker; der findes et væld af fantastiske strikkebøger af alle slags.

 

Strikkepinde Et par gode strikkepinde gør en verden til forskel for strikkeglæden, ligesom med alt andet værktøj. Strikkepinden kan hjælpe med at få garnet til at glide nemt, og dermed skabe et godt strikkeflow. Den rigtige strikkepind gør det dermed langt nemmere at strikke smuk og ensartet strik.

 

Strikkeredskaber Der findes strikkeredskaber af mange slags og i mange udformninger, men fælles for den alle er, at de er med til at gøre strikketiden nem og endnu mere fornøjelig. Vores sortiment indeholder for eksempel forskellige typer af maskemarkører, maskestoppere, pindemålere, maskewire, omgangstællere, sakse, strikkefisk og meget mere.

 

Strikketilbehør Strikketilbehør så som notesbøger, strikketasker, projekttasker til strik, tilbehørspunge og tasker til små strikkeredskaber, markørpunge, pindeetuier og lignende, gør det langt nemmere at holde stryr på alle sine strikkeredskaber og sit strikketøj. Tasker til strikketøj findes i mange forskellige udformning og materialer; både totebags, stringbags, lædertasker, vatterede strikketasker, patchworkpunge mv.

Strikketilbehør i form af elastik, knapper og labels er med til at sætte prikken over i'et på et smukt og færdigt strikkeprojekt.

 

Strikkekurser Glæd en strikker med en billet til et strikkekursus. Vi tilbyder strikke kurser både til begyndere, til øvede strikkere og i specifikke strikketeknikker. Dette er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i strikningens verden og lære nye færdigheder.

 

Strikkekit Vi har samlet lækre garnpakker og strikkekits, hvis du gerne vil give et specifikt strikkeprojekt, som din strikker ville elske. Garnpakken indeholder garn og opskrift, så modtageren kan gå i gang med det ønskede strikkeprojekt med det samme.

 

Strikke-gaverne er sammensat af de lækre produkter fra vores sortiment, blandt andet økologisk garn og bæredygtigt garn, strikkeredskaber og andet strikketilbehør, og selvfølgelig gourmet slik til den søde strikker; 

Garn fra Knitting for Olive, Kaos Yarn, Knit by Moltrup, BC Garn, Gepard, Onion, Kremke Soul Wool m.fl.

Strikkeudstyr fra Addi, Cocoknits, House Doctor, Markørshoppen, Merchant and Mills, Mille Fryd, PetiteKnit, Seeknit, Sharin’s, So Schjelde, Laundress, Twig & Horn, Vita Vass m.fl.

 

Uanset hvilken julegave, fødselsdagsgave, mors dags gave eller “bare-fordi” gave du vælger, vil en betænksom strikkegave vise din støtte til din strikkers passion, og give dem endnu mere inspiration til deres næste kreative projekt. Strikkere elsker at blive forkælet med lækkert kvalitetsgarn og strikkeredskaber, der gør strikningen endnu mere fornøjelig. Så gå på opdagelse i strikkeverdenen og find den perfekte gave til at sprede glæde til din strikkende ven eller familiemedlem.