Garn

Gå på opdagelse i alle de lækre typer garn

Her finder du vores udvalg af bæredygtigt og økologisk garn i mange udgaver. Der findes så utroligt meget lækkert garn, at det kan være svært at vælge, hvad man vil strikke sit næste projekt i. Vi har derfor inddelt garnerne i kategorier, så man kan starte sin udforskning dér, hvor det giver mest mening. Udforsk kategorierne herunder.

 

Alle de garner vi forhandler, er naturligvis blevet produceret med miljøet og bæredygtigheden for øje.

 

Vores sortiment indeholder alt lige fra indie-dyers, som sørger for at spare på alle ressourcer i farveprocessen, til GOTS-certificerede garnmærker hvor alle i processen, fra farmeren til medarbejderne på spinderiet, dyrene og planeten, er sikret gode forhold. Og alle slags garn derimellem.

 

Alle vores leverandører producerer alle sammen deres garn med omtanke for miljøet og med fokus på bæredygtighed. Her finder du blandt andet økologisk kvalitetsgarn og bæredygtigt kvalitetsgarn fra Knitting for Olive, Kaos Yarn, Onion, Gepard, Kremke Soul Wool, BC Garn og Knit by Moltrup.

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt de lækre garn, ud fra leverandørens fokus på produktion med omtanke for miljøet og med fokus på bæredygtighed.

 

Når man forkæler sig selv med strikketid og slow fashion, skal det endelige resultat også gerne have den gode kvalitet, så man kan have glæde af det i lang tid fremover,

 

Slow fashion er en fantastisk måde at kombinere selvforkælelse og hensynet til miljøet, og der er noget særligt over at skabe sit helt eget udtryk, og den rigtige pasform, i de stykker tøj, som man kan bruge i mange år.

 

Garnets kvalitet og tilblivelse er en vigtig faktor i det bæredygtige element i slow fashion; den gode kvalitet sikrer, at tøjet får et smukt udtryk, der holder i mange år. Og den bæredygtige tilblivelse sikrer, at man rent faktisk sparer milljøet, mennesker og dyr for at lide overlast, for at der kan produceres tøj.

 

Det er ren win-win for får, geder, alpakkaer, planeten, medarbejderne - og for os, som kan tage vores lækre slow fashion items ud af garderoben.

 

Vores sortiment indeholder blandt andet garn med bæredygtigt fokus fra:  Knitting for Olive, Kaos Yarn, Knit by Moltrup, BC Garn, Gepard, Onion, Kremke Soul Wool m.fl.