Strikkebøger

Her har vi samlet nyttige og lækre strikke bøger, med masser af inspiration, gode råd og strikketeknikker.

 

 

preload spinner

 

Her på siden har vi samlet lækre og nyttige strikkebøger med strikkeopskrifter og strikketeknikker, som kan give enhver strikker opslagssyge. Der er noget for alle niveauer, og uanset som du er til klassiske designs eller kreative Lærke Bagger stikkeprojekter, så finder du helt sikkert strikkebøger der matcher din strikkeglæde.

 

Du kan blandt andet finde strikkebøger af

  • Kimmie Munkholm
  • Mens Vi Strikker
  • Kit Couture
  • Spektakelstrik
  • Lærke Bagger

 

Strikkebøgerne i vores sortiment er skabt af anerkendte designere og udgivet på velrenomerede forlag. De smukke strikkebøger er en sand fornøjelse at sidde med i hænderne, og der er til både mange timers strik og læsning i de lækre strikkebøger.

 

Det er noget helt særligt at investere i en strikkebog, som du kan tage frem igen og igen, og bladre igennem efter inspiration til det strikkeprojekt, som du har mest lyst til at strikke. Det er rigtig smart, når man kan købe enkelte opskrifter online, men det er bare en helt anden oplevelse, at sidde med en lækker strikkebog, med masser af inspiration og kreative idéer til dit kommende yndlingsstrik. En strikkebog kan man have glæde af i mange, mange år.

 

Her på siden finder du både strikkebøger der omhandler strikketeknikker, og strikkebøger der er samlinger af fine opskrifter - og alt der imellem. Hos Knitter's Delight udvider vi hele tiden sortimentet af strikkebøger, og vi sørger altid for, at du kan finde et bredt udvalg af de nyeste og met inspirerende strikkebøger. Herunder mange nye bøger med strikkeopskrifter og strikketeknikker, og hvor de fine strikkedesigns omfatter alt lige fra moderne strik til klassiske og tidløse strikkeprojekter. Så der er gode muligheder for, at du finder en strikkebog der passer til lige netop dine ønsker og behov for dit næste strikkeprojekt.

 

Når du klikker på den enkelte bog, finder du oplysninger om sværhedsgraden på de strikkeopskrifter som bogen indeholder. Du kan også læse om hvilken type af strikkedesigns som strikkebogen indeholder, og hvilken stil de er designet i. Bøgerne om strik indeholder alle typer af opskrifter, lige fra huer, vanter, tørklæder og sjaler, til sweaters, cardigans samt sokker og strømper.

 

Strikkebøger bliver udgivet i meget forskellige genrer, og der er stor forskel på indhold og udformning strikkebøgerne imellem. Dét der er fælles for de strikkebøger, som du finder hos Knitter's Delight er, at de er udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet; dette både i udformning, men også i gennemarbejdningen af de enkelte opskrifter, og af strikkebogen som et hele. Der er derfor alle muligheder for virkelig at få glæde af den strikkebog, som du vælger at købe.

 

I en strikkebog får du gennemarbejdede strikkeopskrifter, hvor der er lagt et stort arbejde i at forklare den enkelte strikkeopskrift udførligt, så du som strikker ikke bliver forvirret over forklaringerne. Du får med andre ord god vejledning i en smuk indpakning, som du kan have glæde af i mange år fremover.

 

Når man bladrer gennem en god strikkebog, er det en stor oplevelse i sig selv; ikke alene er strikkeopskrifterne og de smukke billeder en stor inspiration, men sammensætningen og flowet i en god strikkebog er med til, at skabe inspirationen til dit næste strikkeprojekt. Vælg som udgangspunkt den strikkebog, der tiltaler dig mest; inspiration og lyst er den bedste grobund for strikkeglæde.

 

For mange er dét at læse en strikkebog ligesom at læse enhver anden god historie. De smukke illustrationer og spændende strikkeopskrifter gør, at man simpelthen lige er nødt til at bladre, og se hvad næste side indeholder. Det er noget de aller fleste strikkere har til fælles, og en strikkebog er derfor også en virkelig god gaveidé. Uanset om du har lyst til at glæde dig selv, eller en anden strikker som du holder af, vil modtageren få en gave man vil elske.

 

De forskellige strikkebøger indeholder strikkeopskrifter på forskellige niveauer. Når du læser beskrivelsen af strikkebogen, kan du se hvad du kan forvente af den pågældende strikkebog. Der er både nemme strikkeopskrifter til begyndere, og sværere strikkeopskrifter til den mere erfarne strikker. Nogle strikkeopskrifter indeholder trin-for-trin gennemgang af fremgangsmåden og strikketeknikkerne, mens andre strikkeopskrifter er mere overordnede. Uanset om en strikkeopskrift er nem eller svær, vil den være en rigtig god inspiration til at skabe sit helt eget strikkeprojekt, og også til at snævre sig ind på, hvilken slags strik man gerne vil strikke som det næste strikkeprojekt.

 

Det lækre økologiske garn og garn med bæredygtigt fokus i vores sortiment, vil sætte prikken over i'et på dit strikkeprojekt. Når du har fundet den helt rigtige strikkebog, har du også alle muligheder for at finde lækkert økologisk og bæredygtigt garn her i vores webshop, eller i vores fysiske butik på Fyn, der ligger på Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe, lige 10 minutters kørsel syd for Odense.

Begge steder finder du vores fulde sortiment af kvalitetsgarn til dit strikkeprojekt, alt sammen med bæredygtigt fokus, herunder uldgarn, alpacagarn, silkegarn, silkmohair og meget mere.