Måleredskaber

Her har vi samlet forskellige måleredskaber, så du kan holde styr på strikkefastheden, pindestørrelser og andre nødvendige mål.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet forskellige måleredskaber, så du kan holde styr på dit strikkeprojekt efterhånden som det vokser frem.

 

Pindemålerne er virkelig praktiske, når du har fået slidt markeringerne af sine strikkepinde. Pindemålerne har huller i forskellig diameter, der er markeret med de forskellige mål, så man altid kan tjekke, at man nu også har fat i den pind, som man har tænkt sig at bruge til sit strikkeprojekt.

 

Strikkefasthedsmåleren er er stor hjælp, og er langt nemmere at bruge end et målebånd, når det kommer til at holde øje med strikkefastheden. Den er både god til at tjekke strikkeprøven med, så man sikrer sig at man bruger den rigtige størrelse strikkepind, men måleren er også virkelig god at bruge løbende under strikkeprojektet, så man er sikker på at strikkefastheden ikke skrider - og man ikke til sidst ender med at have en sweater, der er en størrelse for lille eller for stor.

 

Målebåndene er et alsidigt værktøj, der selvfølgelig uundværligt, når det kommer til at måle længde og bredde på sit strikkeprojekt. Alt efter hvad man skal måle, kan det være praktisk med en lille fast lineal, et målebånd der ruller sammen af sig selv, eller et old school målebånd, der kan måle lange længder, og imens bliver liggende fladt hvor man lægger det. Derfor har vi hos Knitter’s Delight et bredt udvalg af forskellige linealer og målebånd, så det er muligt at finde et eller flere, der passer til lige netop dit behov.