Cashmere-garner

Her har vi samlet det bæredygtige og økologiske garn, der indeholder cashmere.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet det bæredygtige og økologiske garn, der indeholder cashmere.

 

Cashmere er kendt for sin ekstreme blødhed og luksuriøse følelse mod huden, og bæredygtigt cashmere garn giver os mulighed for, at nyde denne fantastiske uld med god samvittighed.

Cashmere uld er pelsen på kashmirgeder, der primært lever i Centralasien, og i vores sortiment finder du cashmeregarn, der er spundet af upcyclet kashmir uld, så dyrene skånes trods den store efterspørgsel på det lækre super bløde og kradsefri garn. Her kan du opleve det utroligt lækre cashmere garn Eco Cashmere Fingering der er spundet af 50% genanvendt kashmiruld.

 

Når du vælger at strikke i bæredygtigt cashmeregarn betyder det også, at du investerer i et holdbart og tidløst garn. Cashmere er kendt for sin kvalitet og holdbarhed, hvilket betyder, at dine strikkede sweaters, tørklæder, handsker, sjaler og huer vil holde i mange år fremover, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og spild.

Så næste gang du ønsker at forkæle dig selv med cashmere, så overvej at vælge et cashmeregarn med bæredygtigt fokus; det giver muligheden for at nyde luksusfølelsen og komforten af cashmere med ren samvittighed, og bidrager til at beskytte både dyrelivet og vores planet. Det er en investering i både din egen glæde og fremtidige generationers velvære.

 

 

CASHMEREGARN HAR MANGE KVALITETER

Cashmere garn er et meget let og samtidig varmt garn, der er naturligt smudsafvisende, og herunder kan du læse mere om de mange andre fantastiske naturlige egenskaber, som du får i dit cashmere garn:

 

  • Kvalitets strik Når du strikker i kasmir garn får du strik i en utroligt høj kvalitet, som du kan have glæde af i lange tider.

 

  • Varmeegenskaberne Garn der er spundet af cashmere er væsentligt bedre til at regulere temperaturer, end garn der er spundet af fåreuld. Dette skyldes, at cashmeregederne lever i områder med ekstreme temperatursvingninger, som de har tilpasset idg naturligt. Cashmere garn er af denne grund fantastisk til temeraturregulering, egner sig derfor virkelig godt til både varmt sommervejr og koldt vintervejr.

 

  • Kradsefri Cashmeregarn er utroligt let og helt fantastisk blødt, og garn der er spundet af kashmir er lige så lækkert at strikke i, som det er at have på; det kradsefri kashmirgarn egner sig perfekt til at have helt tæt på kroppen.

 

  • Smukt fald Cahmere garn har et naturligt smukt og let udtryk, og et virkelig fint fald, hvilket skyldes uldens lette og bløde struktur. Du opnår derfor et lækkert og luksuriøst udtryk når du strikker i cashmere garn, uanset om du vælger en strikkeopskrift i et moderne design, eller et klassisk look.

 

 

HVAD KAN MAN STRIKKE I CASHMEREGARN?

Garn der er spundet af kasmir uld er et meget smukt uldgarn, og tit strikkes det i klassiske og tidløse designs, så man har glæde at det fantastisk bløde og luksuriøse strik i mange år.

Cashmeregarn er et virkelig alsidigt garn, det holder sig lækkert og blødt i mange år. Man kan strikke rigtig mange forskellige typer af tøj til sin garderobe i det kradsefri luksus kashmirgarn, der egner sig fantastisk til både vanter, huer, halstørklæder, sjaler, cardigans og sweatere.

Hvis du gerne vil strikke et lille og lækkert tørklæde i cashmeregarn, er Sophie Scarf fra PetiteKnit en virkelig god, tilgængelig og nem strikkeopskrift. Tørklædet i cashmere er meget populært, og kan bruges både som et klassisk tilbehør, og til en mere afslappet stil.