Strikke Adventskalender

Her finder du årets Strikke Adventskalender 2023, fyldt med lækker strikketid med bæredygtigt fokus; økologisk og bæredygtigt garn, strikketilbehør og søde lækkerier.

 

Hvad er hyggeligere end en pause i juletiden, hvor du åbner din pakkekalender med smukt kvalitets garn, finder en god krog, og slår dig ned med et tæppe, lidt gourmet slik og dit lækre strikketøj :)

 

I december måned er julen er den tid hvor vi glæder hinanden, og samtidig skal vi huske at nære og hygge om os selv. Vores strikkejulekalender er ideél både som overraskelse til dig selv, og som en gave til en strikker du holder af.

 

Vi har gjort os umage for at sammensætte en garn adventskalender, der er indbydende og kvalitetsbevidst med bæredygtigt fokus, så du hver søndag i advent kan glæde dig til at åbne en smuk gave. Så lad julen igennem hver søndag være dagen, hvor du glæder dig selv, og lader op med ro og strik i lækkert kvalitetsgarn og med smukt strikketilbehør.

 

Pakkerne i vores strikke pakkekalender indeholder på skift et lille strikkeprojekt, med tilhørende bæredygtigt eller økologisk garn i bedste kvalitet, smukke strikkeredskaber der er fremstillet specielt til julekalenderen, og gourmetslik til at gøre både julen og strikketiden ekstra lækker.

 

 

preload spinner

Strikkekalenderens indhold er selvfølgelig en hemmelighed, så du har mulighed for at overraske dig selv, eller en strikke du holder af i julen. Men vi kan løfte sløret for lidt af adventskalenderens indhold;

 

Vores garnadventskalender 2023 består selvfølgelig af 4 pakker, der samlet indeholder lækkert garn til strik i varianter af bæredygtigt, økologisk og GOTS-certificeret, strikkeopskrifter fra kendte designere, lækkert håndlavet strikketilbehør i materialer med bæredygtigt fokus, og delikatesser til at forsøde strikketiden med.

 

Du får med andre ord en julekalender i høj kvalitet, der er fuld af lækker bæredygtig strikketid.

 

Hos Knitter's Delight er det den kvalitetsbevidste og selvnærende strikketid der er i højsædet, og du kan derfor forvente 4 smukt indpakkede adventsgaver, i indbydende bæredygtige materialer. Vi gør os stor umage for, at du skal få en lækker oplevelse af selvforkælende strikektid.

 

Strikke julekalenderen sælges efter først til mølle-princippet, da den kun laves i et begrænset antal, så hvis du gerne vil have fingre i årets strikkeadventskalender, skal du ikke vente længe med at bestille.

 

Den bæredygtige strikke pakkekalender kan både købes her på webshoppen, og i vores indbydende fysiske strikkebutik på Fyn, der ligger på midtfyn 10 min. kørsel syd for Odense i landsbyen Heden, 5750 Ringe.