Strikke Adventskalender

Her finder du årets Strikke Adventskalender 2022, fyldt med lækker strikketid med bæredygtigt fokus.

 

Hvad er hyggeligere end en pause i juletiden, hvor du finder en god krog, og slår dig ned med et tæppe, lidt gourmet slik og dit lækre strikketøj i smukt kvalitets garn :)

 

Vi har gjort os umage for at sammensætte en garn adventskalender, der er indbydende og kvalitetsbevidst med bæredygtigt fokus, så du hver søndag i advent kan glæde dig til at åbne en smuk gave.

 

Pakkerne i vores strikke kalender indeholder på skift et lille strikkeprojekt, med tilhørende bæredygtigt eller økologisk garn i bedste kvalitet, smukke strikkeredskaber der er fremstillet specielt til julekalenderen, og gourmetslik til at gøre både julen og strikketiden ekstra lækker.

 

 


Vores garnadventskalender 2022 består selvfølgelig af 4 pakker, der samlet indeholder lækkert garn til strik i varianter af bæredygtigt, økologisk og GOTS-certificeret, strikkeopskrifter fra kendte designere, lækkert håndlavet strikketilbehør i materialer med bæredygtigt fokus, og delikatesser til at forsøde strikketiden med.

 

Du får med andre ord en virkelig lækker julekalender, der er fuld af lækker bæredygtig strikketid.

 

Den bæredygtige strikkeadventskalender kan både købes her på webshoppen, og i vores indbydende fysiske strikkebutik på Fyn, der ligger 10 min. kørsel syd for Odense i landsbyen Heden, 5750 Ringe.