Chocolate and Love - Økologisk og Fairtrade Chokolade

Chocolate & Love er gourmet chokolade lavet med 100% dedikation. Den utroligt lækre chokolade er produceret af økologisk og fairtrade kakobønner, der er udvalgt med omhu, og chokoladen er indpakket i den smukkeste emballage, dekoreret af lokale kunstnere.

 

preload spinner

“Chocolate & Love” er økologisk chokolade i høj kvalitet, der er produceret med fairtrade cacao.

 

Chokolade fra “Chocolate and Love” er ren forkælelse og nydelse, og den økologiske kvalitetschokolade er ikke kun en virkelig lækker chokolade-oplevelse, men samtidig en manifestation af passion, der er skabt med omhu og med fokus på bæredygtig økologisk kvalitets chokolade, hvor alle led i kæden har lige stor vigtighed.

 

Den anvendte kakao i “Chocolate & Loves” chokolade er nøje udvalgt i plantager, hvor de etisk dyrkede kakaobønner sikrer, at hver eneste økologiske plade chokolade bærer historien om bæredygtighed og social ansvarlighed. Fra de tropiske kakaoplantager til de erfarne chokolatiers hænder er hver eneste fase i processen et bevis på engagementet for kvalitet og kærligheden til håndværket.

 

Uanset om du deler den lækre chokolade med en anden strikker, eller om du nyder den i din egen selvnærende strikketid, er "Chocolate & Love" ren chokolade-nydelse, som kan spises med ren samvittighed både overfor vores medmennesker og vores planet.