Strikke Pakker - Gaver

Her har vi samlet forskellige bæredygtige strikkepakker, der er perfekte til at forkæle dig selv med, eller til at give i gave til en strikker du holder af.

 

Vi har samlet forkellige typer af strikkegaver, som er nemme at give i gave til strikkere, hvis du ikke selv er strikker. Strikkegaverne er sammensat af udvalgte lækre ting fra vores bæredygtige strikke sortiment; bæredygtige lækkert garn, fine og praktiske strikkeredskaber og andet strikketilbehør samt lidt bæredygtigt gourmet slik. Her finder du gaver til strikkere af alle slags.

 

preload spinner

En strikkegave er perfekt til alle, som holder af at strikke, og de lækre strikke gaver bringer glæde til strikkere ved alle anledninger; som fødselsdagsgave strikkere, til morsdag, som kreativt påskeæg, som en julegave til strikkere, som værtindegave, eller som en bare-fordi-gave.

 

At give en gave til strikkere, der består af bæredygtigt strikketilbehør, og som indeholder både garn og strikkeredskaber, er som at forære en hel verden af kreativitet og hygge. En strikkegave er ikke blot en samling af materialer; det er en invitation til at skabe, udforske og nyde sin strikketid, og nære sig selv mens man lader .op. Her er finder du gode nogle gode idéer til den perfekte gave til strikkere:

 

Gavekort Hvis du er er i tvivl om, hvilken gave som strikkeren vil blive aller gladest for, er et gavekort en rigtig god idé. Nogle strikkere holder meget af processen med selv at udvælge garn og strikkeredskaber, og et gavekort giver strikkere mulighed for selv at vælge sit favoritgarn og tilbehør.

 

Strikkepakker med Strikkeredskaber Alle strikkere har brug for de mest basale strikkeredskaber, og her finder du for eksempel strikkegaver, der indeholder saks, maskemarkører, maskestoppere og målebånd. Uanset om man er nybegynder udi strik, og slet ikke har disse strikkeredskaber i sin strikketaske endnu, eller om man er en erfaren strikker, som mangler nyt strikketilbehør, så vil disse strikkepaker med strikketilbehør med bæredygtig fokus gøre lykke.

 

Strikkepakker med Uldpleje Du finder også strikkegaver, der består af strikketilbehør som plejer dit uldstrik, for eksempel sæt med uldsæbe og uldkam. Dette er en virkelig dejlig og uundværlig gave til strikkere, da det ikke kan undgås at yndlings sweateren bliver træt og brugt at se på over tid. Efter en skånsom vask i lækker bæredygtig uldsæbe, og en trimning med en uldkam, ser sweateren ud som ny igen.

 

Strikkepakker med Garn og Strikketilbehør Når du skal finde en gave til en strikker, er det en god idé at have in mente, hvilke farver som modtageren holder af. Vi har sammensat strikkegaver med garn, strikketilbehør og chokolade, som du kan få i forskellige nuancer, og dermed selv udvælge det udtryk, som din yndlings strikker vil blive rigtig glad for at modtage i gave.

 

Vi har sammensat strikkegaverne i tre forskellige størrelser, som hver især indeholder forskellige typer af garn, strikketilbehør og gourmetslik, alt sammen med bæredygtigt fokus.

 

I Strikke Gave Small finder du en lækkert økologisk garn i 2 forskellige typer, samt en æske maskemarkører og en plade økologisk chokolade.

I Strikke Gave Medium finder du fire nøgler garn med bæredygtigt fokus i 2 forskellige typer, samt en æske maskestoppere, en notesbog til strikkenoter og en æske økologiske og veganske vingummi.

I Strikke Gave Large finder du fire fed økologisk uldgarn af Shetlands typen, sammen med en plade økologisk chokolade. Derudover indeholder strikkepakken en håndsyet strikkepung i genanvendt læder, der er god til opbevaring af strikkeredskaber, samt en tilhørende markørpung i upcyclet læder. Strikkegaven indeholder samtidig en lille håndlavet læder-måler med karabinhage, og en praktisk pindemåler og strikkefasthedsmåler i upcyklet FSC-mærket mdf.

 

Uanset hvilken type strikker du gerne vil glæde med en gave, finder du gaver til strikkere hos Knitter's Delight, som garanteret vil bringe lykke. Strikke gaverne er sammensat af de lækre produkter fra vores sortiment med bæredygtigt fokus, blandt andet økologisk garn, strikkeredskaber og andet strikketilbehør, og selvfølgelig gourmet slik til den søde strikker, heriblandt;

Garn fra Knitting for Olive, Kaos Yarn, Knit by Moltrup, BC Garn, Gepard, Onion, Kremke Soul Wool m.fl.

Strikkeudstyr fra Addi, Cocoknits, House Doctor, Markørshoppen, Merchant and Mills, Mille Fryd, PetiteKnit, Seeknit, Sharin’s, So Schjelde, Laundress, Twig & Horn, Vita Vass m.fl.