By Myr v/Marie Lykke Myrfeld

En strikkering er en virkelig god hjælper, når du strikker flerfarvestrik / fair isle / jacquard, hvor man skal holde styr på flere garntråde ad gangen, mens man strikker med flere farver.

Strikkeringen fra By Myr er håndlavet, og sammensat af perler af smykkesten og glas, der fæstnes på forgyldte eller forsølvede metalringe.

 

preload spinner

ET SMUKT STRIKKEREDSKAB OG SMYKKE I ÉT

En strikkering kan udformes på mange måder, og By Myr laver de fineste af slagsen, som i den grad pynter på strikketiden. Men derudover er strikkeringen en utroligt stor hjælp, når man strikker med flere garntråde på en gang, der skal holdes adskilt.

En strikkering er et fantastisk strikketilbehør, når man strikker fair isle, idet den holder de forskellige farver garn adskilt på fingeren, så man kan nyde strikketiden, i stedet for at bruge tiden på at vikle garnet fra hinanden.

Udover at være en stor hjælp ved flerfarvestrik, er strikkeringene fra By Myr en virkelig fin og æstetisk designet fingerring, som også pynter at have på, når du ikke strikker.

 

HÅNDLAVEDE STRIKKERINGE I SMUKKE OG HOLDBARE MATERIALER

Marie Lykke Myfeldt designer og udarbejder den enkelte strikkering i hånden, og sammensætter den enkelte ring af perler af smykkesten og glas, der fæstnes på forgyldte eller forsølvede metalringe.

Strikkeringene er dermed skabt af plastikfri materialer, som har en stor slidstyrke, og som dermed kan anvendes i mange år.

Ringene kan tilpasses din finger, idet du forsigtig kan regulere størrelsen. Det er vigtigt, at du ikke holder om perlerne, mens du tilpasser, men udelukkende lægger et let tryk på selve ringen.

 

SÅDAN BRUGER DU DIN STRIKKERING

Når du strikker jacquard strik / fair isle strik / flerfarvestrik, placerer du din strikkering på yderste led af din pegefinger, hvor du normalt har dit garn til at ligge, når du strikker.

Herefter placerer du dit garn på hver sin side af strikkeringen, og på denne måde separeres garnet, og kommer ikke til at glide ind over hinanden, og derved  bytte plads eller vikles sammen.

Ved hjælp af en strikkering kan du bare nyde din strikketid, og se dit flerfarve strik vokse frem på pindene, uden at skulle bruge energi på at holde styr på de forskellige farver garn mens du strikker.

Når du ikke har din strikkering i brug, pynter den virkelig fint som almindelig fingerring, så du kan have glæde af din strikkering hver dag - også når du ikke lige er i gang med et strikkeprojekt i fair isle.

 

Om By Myr

Marie Lykke Myrfeld, som oprindeligt kommer fra Thy, håndlaver sit fine strikketilbehør ud fra et fokus på bæredygtighed og genbrug, samt holdbare smukke materialer.

Marie strikker selv, og hun har gjort sig stor umage for at bygge sit sortiment op omkring multifunktionalitet og praktiske hensyn, så man får mest mulig glæde af sit strikketilbehør, og med mindst muligt spild til følge.

Resultatet er utroligt smukke strikkeredskaber i en flot finish, som både er virkelig lækre at arbejde med, og som også i den grad er med til, at gøre din strikketid til en stor fornøjelse.