Gepard Garn - Delvist Økologisk

Gepard Garn er en dansk kvindeejet virksomhed, som laver garn med stor omhu og hensyntagen til både dyr, miljø og mennesker. Gepard Garn arbejder sammen med en række små, italienske familie-spinderier, og garnkvaliteterne og farveudtrykkene er præget af skandinavisk stil.

 

Vi forhandler Gepard Garns bæredygtige og økologiske strikkegarn, hvor der anvendes økologiske fibre og økologisk dyrkede naturfarver; Gepard All Day Organic, Gepard Pura Lana, Gepard Puno Upcycling og Gepard Woolia.

 

preload spinner

 

Til dig som holder af at strikke i lækkert, dansk garn i virkelig høj kvalitet, kan du glæde dig til at strikke i det lækre garn fra Gepard Garn.

I Knitter's Delight har vi udvalgt Gepard Garn til vores sortiment af strikkegarner, fordi Gepard Garn producerer kvalitetsgarn hvor de tager hensyn til både mennesker, dyr og miljøet.

Gepard Garn har lavet en lang række garnkvaliteter, der alle er nogle af de bedste og blødeste af deres art. Gepard Garn er nøje sammensat af fibre, som har har hver deres egne egenskaber. De forskellige garner er spundet i blandinger, der er sat sammen for at skabe en harmonisk balance, så man uanset valget af garn får en lækker oplevelse af komfort i både strikkeoplevelsen og i brugen af det færdige strik.
 

 

IDEOLOGI OG BÆREDYGTIGHED

Når du vælger at strikke i garn fra Gepard Garn, er du sikker på at få et virkelig lækkert kvalitetsgarn, som er en stor fornøjelse at strikke i, samtidig med at der er gjort en ideologisk og indsats. I det garn vi forhandler fra Gepard Garn, kan du desuden være sikker på, at der er tale om garn med bæredygtigt fokus.

Sus Gepard er uddannet dyrlæge, og siden Gepard Garns etablering i 1989 har dyrenes velfærd været en del af fundamentet i virksomheden.

Knitter's Delight fører garn fra Gepard, der er skabt af økologiske materialer; enten i form af anvendelsen af økologiske farver, eller ved brug af økologisk bomuld eller uld.

 

NATURLIGE MATERIALER

Knitter's Delight fører garn fra Gepard, der er spundet af naturlige materialer, så som uld, alpaca uld og bomuld. Materialerne er af højeste kvalitet, hvilket sikrer blødt og kradsefrit garn, der holder formen og farverne flot i mange år.

Gepard Garn producerer lækkert strikkegarn i høj kvalitet; garnet er blødt og lækkert at arbejde med, og maskebilledet ligger flot i det færdige strik. Det forskellige garn fra Gepard spindes i mange typer af materialer; uld, bomuld, mohair, hør, silke og mange flere.

 

FARVEPALETTEN

Farverne i Gepard Garns farvepaletter er klare og stærke, og spænder lige fra de sarte jord nuancer til de kraftige farver. Garnet Pura Lana er farvet med økologisk dyrkede farver, der fremstår utroligt flot.

 

GEPARD GARN

Gepard Garn blev etblere i 1989 af Sus Gebhard, med ønsket om at skabe garnkvaliteter der både ser fremad og er visionære, men som samtidigt holder fast i kultur og historie. Der er et stort ønske bag Gepard Garn om, at skabe garn i et udtryk, som tydeligt udspringer af den Skandinaviske stil og tradition, og som samtidig har fokus på at se fremad og ramme det nye i strikkemoden.

Spinderierne, som Gepard Garn anvender, er nogle af de dygtigste på deres felt; de har en årelang erfaring med at spinde og farve garn, og der tages hensyn til natur og mennesker i hele produktionsprocessen.