Ren Bomuld

Her finder du det bæredygtige og økologiske garn, der består af 100% bomuld.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet det bæredygtige og økologiske garn, der består af 100% bomuld i høj kvalitet.

 

BOMULDSGARNETS EGENSKABER

Bomuldsgarn er et garn, der er utroligt populært at strikke i, idet det har nogle virkelig gode egenskaber.

Især er bomuldsgarn kendt for sin fremragende komfort; de lækre kvalitetsgarner i vores sortiment er bløde, åndbare og hypoallergene, hvilket gør det til det perfekte valg for følsom hud. Det er også et meget slidstærkt garn, der kan bruges til at skabe alt fra bløde babytæpper til holdbare tøjstykker med et smukt fald.

Bomuld er virkelig åndbart, og utroligt godt til at transportere varme væk fra kroppen, så dit færdige strik er behageligt at have på i sommervarmen, og samtidig kan det absorbere store mængder fugt, uden at det føles vådt. Disse egenskaber gør også bomuldsgarn virkelig velegnet til strikket babytøj og strikket børnetøj.

 

BOMULDSGARNETS ANVENDELSE

Bomuldsgarn kan anvendes til utallige former for strik og hækling, og det er utroligt nemt at strikke i. Netop derfor er bomulds garn ogå virkelig populært, ikke mindst hos de strikkere, der er nybegyndere. Det er meget nemt at få et pænt maskebillede i kvalitets bomuldsgarn, idet garnet er omhyggeligt spundet, og er meget fast i strukturen, og dermed lægger sig pænt når det strikkes.

Den faste struktur i bomuldsgarn gør det også særdeles velegnet til strukturstrik, mønsterstrik og snoninger, fordi bomuldsgarnet er fast og dermed står skarpt i sit udtryk, samtidig med at det er blødt og behageligt at have på.

 

Bomuldsgarn er et garn, der er meget nemt at strikke i, især når der er tale om kvalitetsgarn, hvor man har gjort sig umage med at spinde bomuldsfibrene. Derved opnås et garn af bomuld, der er virkelig nemt at strikke med, og dermed også super anvendeligt for dig som er nybegynder at strikke i.

 

Kvalitetsgarn der er spundet i bomuld er meget alsidigt, og man kan strikke de lækreste sommertoppe, bluser og tørklæder af det. Men det kan også strikkes til de lækreste klude, karklude, viskestykker, håndklæder og grydelapper.

 

 

HVORFOR VÆLGE ØKOLOGISK BOMULDSGARN

Økologisk bomuldsgarn har efterhånden fået stor fokus i vores hverdag, hvor bevidstheden om miljømæssige udfordringer vokser hver dag. Økologisk og bæredygtigt bomuldsgarn har fundet sin plads som et miljøvenligt alternativ, og du kan strikke de smukkeste ting i de lækre kvalitetsgarn, som du finder i vores sortiment.

 

Økologisk bomuldsgarn er produceret uden brug af skadelige pesticider eller kemisk gødning. I stedet fokuseres der som udgangspunkt på naturlige metoder såsom afgrøderotation og biologisk skadedyrsbekæmpelse for at opretholde sund jord og beskytte miljøet. Dette betyder, at hvert nøgle af økologisk bomuldsgarn er fri for uønsket kemisk farve og forurening ,og dermed bidrager til en reduktion i forbruget af farlige kemikalier.

 

I produktionen af økologisk bomuldsgarn lægges der også vægt på fair arbejdsforhold. Arbejdstagere i økologiske bomuldsplantager og spinderier er ofte beskyttet af ordentlige arbejdsvilkår og retfærdig løn. Dette fremmer social retfærdighed og økonomisk stabilitet i samfund, der er afhængige af bomuldsproduktionen.

 

Den umiddelbare fordel ved at strikke i økologiske bomuldsgarn er, at hverken du eller den som skal bruge dit strik, bliver udsat for uønksede kemikalier. Man kan således trygt give tæpper og hæklet og strikket legetøj til babyer og børn, og med ro i sindet bære lækre strikkede bluser og andet tøj i, der er strikket i økologiske bomuld.

 

Der er ingen ulemper for dig, ved at vælge et økologisk bomuldsgarn, tværtimod; du får det reneste bomulds garn med alle de gode kvaliteter intakt.

Det afgørende for, at dit bomuldsstrik bliver lækkert vil altid være, at du vælger et kvalitetsgarn, og den økologiske produktion af garnet lever til fulde op til dette. Derudover beskytter du dig og dine kære og ikke mindst miljøet mod udsættelse for pesticider, og når du vælger et økologisk bomuldsgarn i høj kvalitet, vil du opnå et smukt, lækkert og holdbart resultat.

 

 

BILLIGT ØKOLOLGISK BOMULDSGARN

Når du køber bæredygtigt og økologisk kvalitets bomuldsgarn behøver det ikke at være dyrt, at købe ind til dit strikke eller hækleprojekt. Bomuldsgarn er ikke et kostbart garn, og derfor er prisen også lav i forhold til mange andre garnvarianter. Deruover er du samtidig med til at passe på miljøet og din egen sundhed, når du køber bæredygtigt og økologisk bomuldsgarn.

 

 

VORES SORTIMENT AF BOMULDS GARN

Hos Knitter's Delight finder du bomuldsgarn, som er i tråd med hele vores øvrige sortiment af lækkert kvalitetsgarn med bæredygtigt fokus.

For eksempel finder du det utroligt lækre økologiske bomuldsgarn “Organic Cotton” fra Onion, som spinder det lækreste bæredygtige kvalitetsgarn i 100% ren økologisk bomuld, og har en farvepalette med de smukkeste klare og skarpe farver.