So Schjelde Handmade Strikketilbehør

So Schelde Handmade håndlaver de lækreste strikketasker, projekttasker, små punge til strikkeredskaber, og fint strikketilbehør i læder.

Det smukke kvalitetslæder er rester, som Tne Schjelde modtager fra møbelproduktion, og upcycler til fine og funktionelle strikketasker mv., der alle har deres eget individuelle udseende.

 

preload spinner

 

So Schelde Handmade er en kvindeejet microvirksomhed, der drives af Tine Schjelde Møberg.

 

So Schjelde laver de lækreste upcyclede læderprodukter til din strikketid. Hvert produkt er håndlavet i restelæder fra møbelproduktion, og sortimentet indeholder alt lige fra strikketilbehør, strikketasker, projekttasker, forskellige størrelser punge og clutches til dine strikkeredskaber, og til småredskaber som maskemarkører o.l.

 

De bæredygtige lædervarer fra Soschjelde er lavet i en utrolig lækker kvalitet overskudslæder, og med en smuk finish. Flere af læder produkterne kan anvendes sammen; eksempelvis er projekttaskerne virkelig funktionelle i sig selv, men man kan også vælge at tilføje små punge og holdere, der udvider anvendelsesmulighederne.


SoSchjelde har stor fokus på bæredygtighed; udover at bruge deadstock læder, anvender Tine Schjelde som hovedregel resttekstiler, som secondhand silke sarier fra Indien, og andre smukke second hand tekstiler, til inderfor i taskerne.