Strikkeopskrifter

Find dit næste stykke slow fashion ud fra vores kategorier af lækre designs! De dygtige designere laver utroligt mange fine strikkeopskrifter på nutidige designs, og det kan være svært at vælge - og at få et overblik.

 

Vi har inddelt alle de lækre designs i kategorier, så du kan lade dig inspirere ud fra, hvilket stykke tøj du har lyst til at tilføje til din garderobe;

En fed basis-sweater, en vild cardigan eller måske en elegant jakke?

Eller mangler du et bestemt item til en bestemt årstid?

 

Udforsk kategorierne herunder, og find lige det projekt der inspirerer dig:

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har inddelt alle de lækre designs i kategorier, så du kan lade dig inspirere ud fra, hvilket stykke tøj du har lyst til at tilføje til din garderobe.

 

Af de dygtige designere kan nævnes, Popknit, PetiteKnit, Mille Fryd, Knitting for Olive, Refined Knitwear, My Favourite Things Knitwear - og flere kommer løbende til.

 

Vi vil rigtig gerne samle en masse af de dygtige mindre designere, så det bliver nemt for dig at blive inspireret af, hvad der rører sig rundt omkring, uden af du er nødt til at følge samtlige instagram-konti, eller alle designernes egne hjemmesider.

 

Det skal være let tilgængeligt at finde strikkeopskriften på lige præcis det contemporary, moderne og lækre design til damer og kvinder af alle slags, som du har aller mest lyst til at strikke.