Garnbutik

 

Knitter's Delight er også en indbydende fysisk strikkebutik,

der ligger i landsbyen Heden ved Ringe, ca. 10 min. kørsel syd for Odense.

 

I Heden midt på Fyn ligger Knitter's Delight hyggelige og æstetiske garnbutik, der rummer det fulde sortiment fra webshoppen af lækkert kvalitetsgarn, fine strikkeredskaber og gourmetslik, alt sammen med bæredygtigt fokus.

Her finder du det smukke garn med bæredygtigt fokus i mange anerkendte mærker; Knitting for Olive, Kaos Yarn, Gepard Garn, BC Garn, Knit by Moltrup, Kremke Soul Wool m.fl. Garnet er alt fra GOTS certificeret, over økologisk til samvittighedsfuldt produceret.

Du finder også smukt strikkeudstyr med bæredygtigt fokus fra bla. Seeknit, Cocoknits, PetiteKnit, Twig & Horn, Vita Vass, Merchant & Mills, Sharins m.fl.

Til at forsøde strikketiden kan du forkæle dig selv fra et mindre og udsøgt sortiment af gourmetslik med bæredygtigt fokus fra Sweetkynd, Cocohagen, Hattesen's Konfektfabrik, Chocolate and Love, Omnom Chocolate og Karamel Kompagniet.

 

Det er også i strikkebutikken vi afholder vores forskellige strikkekurser og strikkecafé, for eksempel strikkekursus for Begyndere, strikkekursus for Let Øvede, strikkekursus i Moderne Strikke Teknikker, samt Begynder strikkekursus for dig som er på Barsel og din Mødregruppe.

 

Der er nemme tilkørselsforhold, idet butikken ligger tæt ved Fåborgvej (hovedvej 43).

Butikken har niveaufri og handicapvenlige adgangsforhold samt fri parkering.

 

 

 

SORTIMENT

I den indbydende strikkebutik har du, ligesom i webshoppen, adgang til det fulde sortiment af kvalitetsgarn og lækkert strikketilbehør med bæredygtigt fokus. Alle varer er fremstillet med bæredygtighed for øje, også i form af økologiske og upcyklede materialer, og alt i alt med fokus på trivsel hos både dyr og mennesker.

STRIKKEHJØRNET

I garnbutikken kan du frit benytte det hyggelige strikkehjørne, både hvis du har lyst til en stille strikkestund alene, eller hvis du vil mødes med en strikke veninde, og have lidt hyggelig strikketid sammen. Du kan købe økologisk te og kaffe, og butikkens sortiment af gourmetslik med bæredygtigt fokus.

Knitter's Delight strikkebutik ligger lige midt på Fyn, lige ved Fåborgvejen, og er derfor et nemt sted at mødes, hvis man kommer fra Assens, Faaborg, Svendborg, Odense og har lyst til at mødes til en hyggelig gang strik.

STRIKKECAFÉ/STRIKKEAFTEN

Der afholdes StrikkeCafé / Strikkeaften en gang om måneden i den indbydende garnbutik (du kan købe din billet hér), hvor der serveres økologisk te og kaffe, sammen med bæredygtigt gourmet slik.

BELIGGENHED OG PARKERING

Der er gratis parkering og nemme tilkørselsforhold fra både Odense, Svendborg, og Faaborg, idet butikken ligger lige ud mod Fåborgvejen, og ca. 10 min. kørsel fra Ringe afkørsel på Svendborgmotorvejen.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

 

 

GARNBUTIKKENS NORMALE ÅBNINGSTIDER:

(ordrer bestilt på webshoppen kan afhentes døgnet rundt efter aftale)

Mandag   -   Lukket

Tirsdag    -   Kl. 11.00 - 17.00

Onsdag    -   Kl. 11.00 - 17.00

Torsdag   -   Kl. 11.00 - 17.00

Fredag     -   Kl. 11.00 - 17.00

Lørdag     -   De første to lørdage i måneden: Kl. 11.00-15.00

Lørdag     -   De sidste to lørdage i måneden: Lukket

Søndag    -   Lukket

 

KNITTER'S DELIGHT GARNBUTIK ER BELIGGENDE PÅ ADRESSEN:

Vantingevej 23

Heden

5750 Ringe, Fyn

 

Garnbutikken på Fyn ligger let tilgængeligt ved Faaborgvej ca. 10. min. kørsel syd for Odense, fra motorvej E20 frakørsel 51, og sydpå mod hovedvej 43)

Butikken har niveaufri og handicapvenlige adgangsforhold samt nem og gratis parkering.

 

 

 

 

preload spinner