Strikkekit // Garnpakker Tilbehør

Strikkekits og garnpakker med garn med bæredygtigt fokus, så du kan strikke dit egent strikkede tilbehør; cowls, halsedisse, scarf, tørklæde, sjal, scrunchie, hårelastik, hårbånd eller noget helt andet. Vi har samlet et lækkert udvalg af strikkepakker med smukke strikkeopskrifter på strikket tilbehør, der er designet af kendte og anerkendte strikkedesignere; her er både den gode basis-model, der går til ethvert outfit, og også de mere markante designs.

 

 

preload spinner


Strikkekits og garnpakker er en meget enkel og let tilgængelig måde, at købe garn til dit næste strikkeprojekt på; du vælger blot den farve du gerne vil strikke i, og den størrelse tøj som du gerne vil strikke, og så sørger vi for at beregne hvor meget garn du skal bruge til dit strikkeprojekt, og sammensætter din strikkepakke til dig.

 

I vores GARNPAKKER finder du lækkert kvalitetsgarn i den rette mængde. Garnet er enten økologisk, eller er skabt på anden vis med bæredygtigt fokus, og nøje udvalgt så du kan strikke dit tilbehør i den farve og størrelse du har valgt.

De strikkedesignere som har skabt de strikkeopskrifter der indgår i vores garnpakker, tilbyder ikke salg af deres strikkeopskrifter på tryk, og derfor køber du selve strikkeopskriften på designerens hjemmeside som pdf-fil.

iI stedet for at vi køber og printer 1 enkelt eksemplar af strikkeopskriften til dig, har vi valgt at du selv står for købet at strikkeopskriften, fordi det gør din strikkepakke billigere, og samtidig får du på denne måde mulighed for, at printe strikkeopskriften alle de gange, som du måtte få brug for i løbet af dit strikkeprojekt.

 

I vores STRIKKEKITS finder du den strikkeopskrift, der passer til den model du har valgt, sammen med den rette mængde kvalitetsgarn, der passer til den størrelse du har valgt at strikke i. Garnet har bæredygtigt fokus, eller er økologisk, og du får på denne måde en strikkepakke, hvor du kan strikke dit fine tilbehør i en lækker udgave med bæredygtigt fokus.

 

 

En strikkepakke til strikket tilbehør åbner døren til en verden af ​​kreativitet, og giver dig muligheden for nemt at skabe din egen personlige stil. Disse strikkekits indeholder lige det du behøver for, at kunne strikke smukt og samtidig funktionelt tilbehør, der giver dit outfit et personligt touch på køligere dage.

Garn Hjertet i enhver strikkepakke er selvfølgelig garnet, og i vores garnpakker og strikkekits  har det lækre kvalitetsgarn bæredygtigt fokus, eller er produceret økologisk. Garnet til dit strikkede tilbehør er omhyggeligt udvalgt for dets egenskaber som blødhed, holdbarhed og farverigdom. Det kan variere i materiale og tykkelse afhængigt af det tilbehør, du ønsker at skabe, f.eks. huer, tørklæder, vanter eller sjaler.

Strikkeopskrift Når du køber et strikkekit, indeholder det også strikkeopskriften på den model, som du ønsker at strikke. I garnpakkerne tilkøber du selv opskriften i designerens webshop, fordi de ikke tilbyder salg af trykte opskrifter. Strikkeopskrifterne guider dig gennem hvert enkelt trin i strikkeprocessen, og indeholde instruktioner til størrelser, strikketeknikker og øvrige detaljer, så du kan opnå det ønskede resultat.

 

En strikkepakke til strikket tilbehør giver ikke kun en nem måde at købe ind til dit næste strikkeprojekt, men det giver dig også en følelse af tilfredshed ved, at du kan strikke noget smukt og funktionelt med dine egne hænder. Du skal blot nyde den kreative proces og strikke det tilbehør, der passer perfekt til din personlige stil og behov.

At strikke din egen hue, tørklæde, scarf, vanter, scunchie eller noget helt andet, er ikke kun en hyggelig aktivitet, det er også en fantastisk måde at udtrykke din individualitet og skabe noget unikt og personligt. Med en strikkepakke til strikket tilbehør har du lige det du behøver for, at skabe smukke og funktionelle strikkede stykker tøj, som du kan værdsætte i mange år fremover.