The Laundress Uldpleje

The Laundress uldvaskemiddel og Cashmere spray er udviklet til at passe bedst muligt på dit færdige strikketøj, både i vask og ved opfriskning med spray, men også ved den behagelige cedertræsduft, der på naturlig vis skræmmer møl og andre småkravl væk fra din strikkede garderobe.

 

Produkterne er plantebaserede, og er fri for allergener. Samtidig er emballagen genanvendelig, og der er ikke anvendt dyreforsøg ved udvikling af produkterne. Der er altså tale om uldsæbe og øvrige vaskemidler, der er bæredygtige og fremstillet hensynsfuldt.

preload spinner

 

The Laundress udvikler vaskemidler og øvrigt tilbehør til pleje af tekstiler, der tager hensynet til miljøet alvorligt. Tanken bag The Laundress produkter er at forlænge levetiden for tøjet mest muligt, ved at behandle det så skånsomt som muligt. Ofte kan tøjet fremstå friskt ved en gennemluftning og en opfriskning med en rensende spray, og når man er nødt til at vaske det, gøres det med midler, der ikke forurener omgivelserne.

Wool & Cashmere-produkterne er plantebaserede, og er desuden allergene-fri og intet er testet på dyr. Emballagen er genanvendelig.