Seeknit Strikkepinde

Seeknit producerer de lækreste rundpinde i bambus i høj kvalitet, som den japanske producent omhyggeligt udvælger fra særlige plantager i Nara-området. Der er tale om en virkelig stærk bambus, og disse strikkepinde, rundpinde og strikketilbehør er dermed produceret i en kvalitet, der holder til strikketid i rigtig mange år.

 

preload spinner

 

Knitter's Delight forhandler Seeknits lækre KOSHITSU Bambusrundpinde, der er nogle af de mest populære strikkepinde på markedet, og som er helt fantastiske at strikke med; disse slidstærke rundpinde i bambus er omhyggeligt behandlet med først et urtebad og derefter med en nænsom polering med naturlig plantevoks, der udover at give dem den smukke gyldne farve, gør at strikketøjet nærmest bevæger sig hen over pindene af sig selv.

 

Urtebadet og voksbehandlingen beskytter pindene mod skader, og forøger yderligere slidstyrken på den i forvejen slidstærke bambus. Pindestørrelsen er skåret ind i bambus pindespidserne med laser, så markeringen ikke slides af når du strikker.

 

De lækre rundpinde fra Seeknit er virkelig behagelige for hænderne at arbejde med, og deres konstruktion gør dem anvendelige til adskillige strikketeknikker. Strikkepindene fra Seeknit er utroligt fine, og er virkelig velgnede til en meget bred vifte af strikkeprojekter. Vi kan på det varmeste anbefale strikkeredskaberne fra Seeknit.

 

 

SEEKNIT KVALITETS-RUNDPINDE I BAMBUS

SEEKNIT strikkepinde er lavet af den fineste kvalitetsbambus, og er bløde og behagelige at strikke med. Den stærke bambus i høj kvalitet dyrkes og udvælges fra Nara-området i Japan, hvor familievirksomheden KA drives af snart fjerde generation med stolte håndværkstraditioner. Området har produceret den fineste bambus siden 1300-tallet, og det er stadig denne, der anvendes til de smukke kvalitets strikkepinde.

 

Hos Knitter's Delight finder du Seeknit Koshitsu strikkepindene, som er de lækreste af Seeknits kvalitets strikkepinde. I Koshitsu-udgaven er de robuste bambusstrikkepinde blevet behandlet med en ældgammel teknik, der både hærder og forstærker overfladen på strikkepinden, og samtidig gør den ekstra blød at have i hænderne.

 

Du kan have glæde af dine Koshitsu strikkepinde fra Seeknit i rigtig mange år, og du kan være sikker på, at de holder sig bløde og lækre i lange tider, modsat ubehandlede bambus strikkepinde som nemt kan blive tørre og sprøde.

 

Koshitsu-behandlingen er en efterbehandling af strikkepinden, der starter med et urtebad, hvor ingredienserne er en familiehemmelighed, og hvor den nøje udvalgte kvalitetsbambus lægges i blød. Den våde bambus varmebehandles og poleres herefter omhyggeligt med naturlig voks, hvilket gør pinden mørkere. På denne måde opnås en forstærket strikkepind med en blød og behagelig overflade, der giver muligheden for et ergonomisk bedre greb. Hvis du nemt får spændinger når du strikker, vil du opleve at det er langt mere behageligt at strikke med Seeknits smukke Koshitsu rundpinde.

 

 

SEEKNIT RUNDPINDENES KONSTRUKTION

Seeknit er en velrenommeret producent af bambus-strikkepinde, der har eksisteret siden 1906. Seeknit har skabt sig en solid tilstedeværelse i strikkeverdenen, og med fokus på kvalitet og håndværk har Seeknits strikkepinde vundet hjertet hos rigtig mange strikkere.

Et af de mest karakteristiske træk ved Seeknit strikkepinde er deres innovative design. Virksomheden har udviklet deres rundpinde med et rotationsled, hvilket gør at wireren kan bevæge sig frit i forhold til strikkepindene mens man strikker. Det vil sige, at wireren ikke snor sig når du strikket, hvilket er med til at give dig et rigtig godt strikkeflow, og dermed gør det langt nemmere for dig at strikke et smukt maskebillede.

 

Seeknit strikkepinde er også kendt for deres brug af materialer af høj kvalitet. Seeknit benytter sig af deres traditionsrige ekspertise til at sikre, at strikkepindene er glatte og lette at arbejde med, hvilket gør strikkeoplevelsen mere behagelig, og mindsker risikoen for fejl og huller i maskebilledet.

 

Spidserne på Koshitsu bambus strikkepindene fra Seeknit er flot markerede og meget spidse, og på grund af den særlige Koshitsu behandling med urtebad, varmebehandling og omhyggelige vokspolering, bevarer pindespidserne deres form i hele pindens levetid.

De markerede spidser gør det nemt at strikke maskerne, og minimerer dermed risikoen for at man stikker igennem sit garn, eller samler den enkelte maske forkert op.

 

Dertil kommer, at Seeknit indgraverer pindestørrelsen med laser på den enkelte pind, så det næsten er umuligt at slide markeringen af. Det vil sige, at du aldrig kommer i tvivl om, hvilken størrelse strikkepind du har i din samling af strikkeredskaber.

 

Omslaget om din bambus strikkepind fra Seeknit er designet, så det kan bruges til opbevaring af din strikkepind, når den ikke er i brug. Du folder blot omslaget med indersiden udad, og noterer pindestørrelsen og wirerens længde på de dertil indrettede linjer. Omslaget kan holdes sammen med den medfølgende elastik, som også er praktisk til at holde pindene samlet, når dit strikkeprojekt ligger i strikketasken.

 

Alt i alt er Seeknit strikkepinde et fremragende valg for strikkere, der ønsker at kombinere innovation, kvalitet og etisk bevidsthed i deres strikketid. Seeknit egner sig både til nybegynderen ud i strik, såvel som til den erfarne strikker, og er en virkelig god strikkepind for alle strikkere, som ønsker at gøre strikketiden til en endnu større fornøjelse. Med Seeknit kan du udforske nye måder at forbedre din strikkeoplevelse og skabe smukke strikkeprojekter.

 

 

SEEKNIT KOSHITSU BAMBUS RUNDPINDE - SPECIFIKATIONER

Hos Knitter's Delight finder du de fine kvalitets strikkepinde fra Seeknit med følgende specifikationer:

  • Pindestørrelser 2,00 mm (US 0), 2,50 mm (US 1,5), 3,00 mm (US 2,5), 3,50 mm (US 4), 4,00 mm (US 6), 4,50 mm (US 7), 5,00 mm (US 8), 5,50 mm (US 9), 6,00 mm (US 10) og 6,50 mm (US 10,5), 7,00 mm (US 10,75), 8,00 mm (US 11), 9,00 mm (US 13), 10,00 mm (US 15).
  • Wire Du kan vælge mellem rundpinde med længerne 40 cm, 60 cm og 80 cm (pind + wire).
  • Konstruktion Rundpindene fra Seeknit har alle det virkelig gode rotationsled, hvor wireren er fæstnet på pinden, som er med til at give den bedste strikkeoplevelse.