Seeknit Strikkepinde

Seeknit producerer de lækreste rundpinde i bambus i høj kvalitet, som den japanske producent omhyggeligt udvælger fra særlige plantager i Nara-området. Der er tale om en virkelig stærk bambus, og disse strikkepinde, rundpinde og strikketilbehør er dermed produceret i en kvalitet, der holder til strikketid i rigtig mange år.

 


 

Knitter's Delight forhandler Seeknits lækre KOSHITSU Bambusrundpinde, som er fantastiske at strikke med; disse slidstærke rundpinde i bambus er omhyggeligt behandlet med først et urtebad og derefter med en nænsom polering med naturlig plantevoks, der udover at give dem den smukke gyldne farve, gør at strikketøjet nærmest bevæger sig hen over pindene af sig selv.

 

Voksbehandlingen beskytter pindene mod skader, og forøger yderligere slidstyrken på den i forvejen slidstærke bambus. Pindestørrelse er skåret ind i bambus pindespidserne med laser, så det ikke slides af når du strikker.

 

De lækre rundpinde fra Seeknit er virkelig behagelige for hænderne at arbejde med, og deres konstruktion gør dem anvendelige til adskillige strikketeknikker.