FULDENDT STRIKKETID

- bæredygtigt for dig -

 

Knitter's Delight er skabt ud fra ønsket om, at kombinere slow fashion og selvforkælelse for strikkeelskere. Din strikketid er et vindue til en tiltrængt pause, hvor du samtidig skaber flotte items til din garderobe.

Det er holdbart i længden - både for dig og for verden

 


 

 

Knitter's Delight er et Univers for Strikkeelskere
Både online og som fysisk garnbutik


Grundtanken i Knitter's Delight er, at gøre det nemt at få den lækre, bæredygtige shoppingoplevelse, hvor man køber ind til selvforkælende strikketid.


Det hele skal være samlet på ét sted; det lækre kvalitetsgarn, de smukke redskaber der gør strikkeprocessen endnu bedre, de lækre designs som inspirerer til det nye strikkeprojekt til garderoben - og selvfølgelig lidt til den søde tand, mens man strikker.


Og alt sammen bæredygtigt funderet, så man ikke behøver at tænke nærmere over hvordan strikkegarn, strikkeredskaber og delikatesser er blevet produceret - det er der nemlig allerede taget stilling til.

 

Webshoppen er åbent hele døgnet, og vores fysiske garnbutik på Fyn ligger på Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe, 10 minutters kørsel syd for Odense. Det er også hér vi afholder strikkekursus.

 

 

Håndplukket strikkeudstyr til dig med stor skabertrang

Knitter´s Delight er stedet, hvor du kan lade dig blive inspireret til dit næste strikkeprojekt.


I din travle hverdag skal det være nemt for dig at få fat i lækkert garn, hvor der er taget hensyn til verden i tilblivelsesprocessen.
Derudover finder du tilbehør samt inspirerende opskrifter, der ikke bærer præg af mormorstrik.


Alt er velvalgt, så du kan få alt det, som du behøver til din strikketid. Derudover er hylderne fyldt op med bæredygtige delikatesser, så din strikketid bliver ekstra lækker.

 

 

ANSVARLIGHED – HELE VEJEN

Knitter’s Delight er funderet i bæredygtigt fokus, og vi arbejder arbejder ud fra tesen om at være så bæredygtig
en virksomhed som muligt. Derfor er de fleste garntyper, som du finder i shoppen, økologiske og GOTS certificerede.
Størstedelen af strikkeredskabssortimentet er produceret i miljøvenlige eller genanvendte materialer, og lækkerierne er økologiske
eller fremstillet med bæredygtigt fokus. Din ordre pakkes ind i emballage, der er fremstillet af genbrugsmateriale. 

 

 

 

 

HELLE MORITZ HANSEN
Indehaver og strikkeelsker


Min passion for strikketiden gjorde, at jeg i 2021 stoppede mit virke gennem 20 år som jurist, og slog dørene op til Knitter´s Delight, for at være med til at sprede glæden for strikketid.


Jeg har altid selv manglet et sted, der forenede de gode og bæredygtige produkter, og som kunne inspirere til valget af mit næste projekt - det jeg gerne ville tilføje til min garderobe.


Jeg ELSKER min strikketid og der er faktisk altid et nyt item på pindene. Og så er jeg vild med lir. At forene de to ting, tager selvforkælelsen til nye højder :)