Delikatesser

De søde lækkerier - Strikketiden bliver jo kun bedre, når man har lidt sødt indenfor rækkevidde. Vi har derfor samlet et sortiment af bæredygtige og økologiske delikatesser, der tager selvforkælelsen og din strikketid til nye højder.

Her er et udvalg af luksus-lækkerier fra Sweetkynd, Cocohagen, Chocolate & Love, Karamel Kompagniet, Hettesen's Konfektfabrik og Omnom Chocolate  - vingummi, lakrids, chokolade, og hvad hjertet ellers kan begære:

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har samlet et udvalg af lækre økologiske og bæredygtige delikatesser, der sætter prikken over i'et på din strikketid. Her er et udvalg af luksus-lækkerier - vingummi, lakrids, chokolade, og hvad hjertet ellers kan begære.

 

Alle producenterne tager hensyn til miljøet, når de producerer deres økologiske eller bæredygtige slik;

 

Sweetkynds Rosé-vindummier er økologiske og veganske, og er lavet af naturlige ingredienser og farver. De indeholder hverken alkohol eller gelatine.

 

Cocohagens lækre trøfler er plantebaserede og økologiske, og lavet af nøje udvalgte råvarer. Og selv indpakningen er 100 % genanvendelig.

 

Chocolate & Loves fantastisk lækre økologiske chokolade er fairtrade, og ingredienserne er udvalgt med stor omhu. Hver enkelt variant er en stor smagsoplevelse, og der er gjort umage for at både miljøet og menneskene har det godt gennem hele processen.

 

Karamel Kompagniets lækre karamelvarianter er alle indpakket i bæredygtig emballage, og der er gjort umage for, at tproduktionen af karamellen er så miljøvenlig som muligt.

 

Hattesen's gourmet-lakridskonfekt er indpakket i emballage, der er produceret af 96 % genanvendt materiale.

 

Omnom Chocolate producerer deres gourmet-chokolade af økologiske kakaobønner, rørsukker og kakaosmør - og derudover af lokale islandske råvarer.