Labels og andet Tilbehør

Her har vi samlet forskellige fine labels til isyning i nakken, foran på huen eller hvor man lige synes, som prikken over i'et på dit færdige strikkeprojekt.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet forskellige labels med statements og humor, som du kan bruge til at sætte prikken over i'et på dit færdige strikkeprojekt. Labels til strik er små mærker eller etiketter, der ofte sys på strikkeprojekter for at tilføje et personligt præg, give information om strikket eller angive plejeinstruktioner. Disse labels kan være en dejlig og funktionel detalje, der fuldender dit håndlavede strikketøj.

 

Det giver lige det ekstra at markere strikketøjet for færdigt, ved at sy et fint mærke i nakken på sin sweater, i kanten på sit halstørklæde, eller for eksempel foran på sin nystrikkede hue. Det er derved også nemt at bruge labels til at give dit strik lidt ekstra personlighed.

 

Hvis man ikke bryder sig om at have et mærkat i nakken, kan det også være virkelig fint at sætte det synligt; for eksempel lige over den nederste kant foran på sin færdige sweater, for lige at give designet lidt ekstra udtryk.

 

Derfor har vi hos Knitter´s Delight et bredt udvalg af labels i forskellige materialer, størrelser og med meget forskellige udtryk. Kategorien dækker alt lige fra labels med sjove statements til vaskeanvisninger. Det vil derfor med stor sandsynlighed være muligt at finde en label, der passer til lige netop dit strikkeprojekt.