Små Strikkeredskaber

Strikketiden udgøres ikke kun af det lækre garn, men også af det strikkeudstyr, der er med til at gøre strikningen til en fornøjelse. Her har vi samlet forskellige funktionelle redskaber til din strikketid - der samtidig har bæredygtigt fokus mens de er virkelig pæne.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt strikkeredskaber med bæredygtigt fokus, der er med til at gøre strikketiden endnu bedre. Lige fra de gode målebånd og sakse, til pindemålere, omgangstællere og notesbøger til dine strikkenoter. Og selvfølgelig knapper, lynlåse og labels, til at sætte prikken over i'et på din strikkede sweater, hue, taske, eller hvad du netop har taget af dine strikkepinde.

 

Samtidig har vi gjort os umage for at udvælge strikketilbehør, der er produceret mest muligt bæredygtigt, så vi kan nyde strikketiden og vores slow fashion lidt ekstra. Der er både strikkeredskaber der er lavet af upcyclet materiale, og strikkeudstyr i miljøvenligt materiale. Det bæredygtige strikketilbehør er smukt udformet, og er med til at gøre din strikketid ekstra lækker.

 

Din lækre strikketid er mange ting; et pusterum for dig selv, en kreativ hobby, og samtidig et håndværk der kræver både præcision, tålmodighed og de rette strikkeredskaber. Strikketilbehør er en stor hjælp til at skabe smukke og holdbare strikkeprojekter, uanset om det er en lækker sweater, en blød hue eller et smukt tørklæde eller sjal. Og strikkeredskaber kommer i mange former og variationer, lige fra de praktiske og nærmest uundværlige, til det smukke strikkeudstyr der lige sætter prikken over i'et på din strikketid.

 

Små Sakse

En lille saks er et super praktisk strikkeredskab, ikke mindst når du har dit strikketøj med på farten. Både når du fæstner ender på dit strikketøj, og når du har brug for at lave en lille reparation, montere knapper på din strikkede cardigan og meget andet. En lille saks i en god kvalitet i din strikketaske er et must.

 

Målebånd og Strikkefasthedsmåler

Et målebånd og en strikkefasthedsmåler er to rigtig gode strikkeredskaber, når du er i gang med et strikkeprojekt. Strikkefasthedsmåleren er en god hjælp, når du laver din strikkeprøve, og skal sikre dig at det valgte garn og pindestørrelsen matcher det udtryk, som du gerne vil opnå i dit strikkeprojekt. Målebåndet er også en god hjælp, når du skal tjekke din strikkefasthed, men er samtidig uundværligt når du skal måle hvilken størrelse du skal strikke. Og så er målebåndet uundværligt, når du skal måle længder og bredder i dit strikkeprojekt.

 

Maskemarkører

Maskemarkører er utroligt praktiske, til at markere udvalgte steder i dit strikketøj; omgangens start, raglanudtagning, udtagninger til halsudskæringer, snoninger og meget andet. Når du markerer de enkelte steder på dit strikkeprojekt, behøver du ikke at tælle maskerne, men kan se præcis hvor du skal strikke de forskellige teknikker. Maskemarkører findes både som åbne markører og lukkede markører, og i mange forskellige materialer og udformning. Smykkemarkører er ingen undtagelse, da de både er praktiske og smukke samtidig.

 

Monteringsnåle

Gode nåle er uundværlige, når du f.eks. skal afslutte dit strikkeprojekt. Både når du strikker et strikkeprojekt, som skal monteres til sidst, og når du ønsker at afslutte dit strikketøj med en italiensk aflukning.

 

Knapper, Labels og Lynlåse

Strikketilbehør kan også være med til at sætte prikken over i'et på dit strikkeprojekt. De perfekte knapper på din strikkede cardigan, en fin label med vaskeanvisninger eller en sød tekst i din strikekde sweater, eller en lækker kvalitets lynlås i din strikkede pung eller taske.

 

Omgangstællere og strikkefisk

Det kan være en omfattende opgave at hoolde styr på. præcis hvor mange omgange man har strikket i sit strikkeprojekt, og når man samtidig skal holde styr på, på hvilke omgange der skal laves udtagninger og indtagninger, er en omgangstæller og en strikkefisk rigtig gode hjælpere. De er begge ideelle strikkeredskaber til at markere hvilken omgang du er nået til på dit strikketøj, så du ikke risikerer at skulle pille dit strikkeprojekt op igen.

 

De ovennævnte strikkeredskaber er et lille udvalg af de mange muligheder, der findes indenfor strikketilbehør, og er med til at udgøre det grundlæggende strikkeudtyr til enhver strikker. Med de rette redskaber ved hånden kan vi strikkere udforske vores håndværk og kreativitet, og lære at mestre nye teknikker, så vi kan skabe smukke og unikke stykker strik til os selv og dem vi holder af.