Cedertræ mod møl

Her har vi samlet forskellige produkter med cedertræ, der på naturlig vis beskytter dit færdige strik mod møl, små biller og andre skadedyr.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet forskellige produkter med cedertræ, der på naturlig vis beskytter dit strik mod møl, små biller og andre skadedyr. Mølkugler er ikke ideelt, da de indeholder kemiske midler, som ikke er hensigtsmæssige for miljøet.

 

Cedertræ er blevet anvendt i århundreder som et effektivt og naturligt middel mod møl og andre skadedyr. Den karakteristiske duft af cedertræ indeholder naturlige olier og kemikalier, der virker afskrækkende på møllarver og forhindrer dem i at angribe og ødelægge dit strik. Her er nogle måder, hvordu kan bruge cedertræ som et miljøvenligt middel til, at beskytte dit tøj og hjem mod møl.

 

CEDERTRÆSKUGLER og klodser af cedertræ er en naturlig og enkel måde at bekæmpe møl på, og dermed beskyttede dine strikkede sweaters og andet yndlingsstrik.

Møl og små biller er meget glade for uld, og de laver huller i dit strik, hvis de får mulighed for det.

Duften af cedertræ skræmmer møl og andre små skadedyr væk, og er et miljøvenlig middel til at beskytte dit strikkede tøj på. En rigtig god og naturlig måde at skræmme møl og andre skadedyr væk fra dit strikkede tøj, er derfor at lægge cedertræs kugler eller cedertræsklodser ved dit strik. Vær opmærksom på at lægge et strykke stof eller papir mellem cedertræet og dit strik, da cedertræ er en meget olieholdig træsort.

Duften af cedertræ er mild og behagelig, og det er kun de små skadedyr og møl, der finder lugten ubehagelig.

Når duften aftager lidt med tiden, sliber du bare træstykkerne let, og herefter afgives den behagelige cedertræsduft på ny, og skræmmer møllene væk på en miljøvenlig måde.

 

ULDSÆBE OG SPRAY MED CEDERTRÆ er en anden nem måde, at bskytte mod møl og andre dyr, som kan gøre skade på dit uldtøj. Uldsæben og sprayen med cedertræ fra The Laundres er tilsat duft fra cedertræ, og på denne måde får dit strik en mild duft af ceder, som holder møl og andre skadedyr på afstand på en miljøvenlig måde.

 

STRYKKE AF CEDERTRÆ Placer cedertræskugler i dine opbevaringsposer, skuffer og skabe for naturligt at afskrække møl og beskytte dit tøj mod skader på en miljøvenlig måde. Cedertræet afgiver duft af ceder, og er effektivt til at beskytte dit tøj mod møl og andre skadedyr. Kugler af cedertræ afgiver en behagelig duft, og de kan genanvendes i mange år ved, at afslibe dem med sandpapir for at forny deres duft.

Cedertræs spray Anvend cedertræsspray direkte på dit strik for, at give strikket en ekstra beskyttelse mod møl. Vær opmærksom på at teste produktet på en lille, usynlig del af dit strik først for at sikre, at det ikke pletter eller beskadiger garnet.

Ved at anvende cedertræ som et naturligt miljøvenligt middel mod møl, kan du effektivt beskytte dit strik og dit hjem mod skader forårsaget af møl og andre skadedyr. Cedertræets naturlige duft er behagelig for mennesker, men afskrækkende for møl og biller, hvilket gør det til en ideel løsning til, at bevare dit strik i god stand.