Cocoknits Strikketilbehør

 

Cocoknits har med fokus på bæredygtighed skabt et udvalg af fine og funktionelle strikkeredskaber, der er virkelig gode at have ved hånden, når man er i gang med sit strikkeprojekt.

Cocoknits farverige univers af strikketilbehør gør strikketiden ekstra lækker. Selvom strikkeredskaberne er lavet af bæredygtige materialer, er der ikke gået på kompromis med hverken kvaliteten eller praktikaliteten, og redskaberne har ofte flere anvendelsesmuligheder.
 

preload spinner

Cocoknits lækre og farvestrålende strikkeredskaber har deres egen fine æstetik, og er samtidig virkelig praktiske at have med i strikketasken. Det forskellige strikketilbehør er nemt at anvende, og samtidig rigtig holdbart - man har en tydelig fornemmelse af, at Cocoknits strikketilbehør er udviklet af strikkere.

 

Strikkeredskaberne er produceret af forskellige miljøvenlige alternativer til traditionel plastik og gummi, blandt andet det plantebaserede og 100% nedbrydelige plastikprodukt PLA, samt formaldehyd-fri EVA-skum.

 

Udover deres materialevalg, har Cocoknits også fokus på bæredygtighed ved, at mange af deres strikkeredskaber i en eller anden grad har flere anvendelsesmuligheder. For eksempel kan Cocoknits åbne maskemarkører også bruges som lukkede markører, der kan sættes direkte på strikkepinden. Maskestopperne i formaldehyd-fri EVA-skum (som kan findes hér) er på samme måde udformet med fleksibilitet nok til, at hver størrelse af maskestopper passer på flere pindestørrelser.

 

Flere af Cocoknits strikkeredskaber er lavet med henblik på, at de også skal være lette at bruge, når man er på farten med sit strikketøj. Dette er gjort med blandt andet farvevalg og størrelserne på redskaberne i tankerne. For eksempel er farverne på målebåndene (se udvalget hér) og Cocoknits lille pindemåler kraftige nok til, at de let kan findes i bunden af en taske. Derudover har Cocoknits Omgangstæller den særlige funktion, at den kan låses, så der ikke kan trykkes på den ved et uheld, hvilket gør lige netop denne omgangstæller oplagt at have med i tasken.

 

Der følger med Cocoknits strikkeudstyr altid en form for opbevaring til det pågældende strikkeredskab. Denne består oftest af en kraftig papæske eller en lille lærredspose, der er lavet til at kunne holde styr på strikkeredskaberne i mange år. Derudover gør det også, at det altid er let at have strikketilbehøret med i tasken sammen med strikketøjet, uden at de bliver væk undervejs.

 

Så man kan med god samvittighed nyde de fine farverige strikkeredskaber, som gør strikketiden til en endnu større fornøjelse.