Strikke Påskeæg

Her finder du årets Strikke Påskeæg, fyldt med lækker strikketid med bæredygtigt fokus; økologisk og bæredygtigt garn, strikketilbehør og søde lækkerier.

 

Hvad er hyggeligere end en pause i påsketiden, hvor du forkæler dig selv med et “påskeæg” fuld af overraskelser med lækker strikketid og smukt kvalitets garn? Og så finder dig en god krog, og slår dig ned med et tæppe, lidt gourmet slik og dit lækre strikketøj :)

 

Vi har gjort os umage for at sammensætte en påske overraskelse til dig selv, eller til en strikker du holder af, der både er indbydende og kvalitetsbevidst med bæredygtigt fokus.

 

Strikke påskeægget fra Knitter's Delight er en pakke hvor indholdet er en overraskelse. På den måde kan du købe en gave til dig selv, hvor du kan overraskes over det lækre indhold, der er sammensat af kvalitetsmaterialer med bæredygtigt fokus.

 

"Påskeægget" med strikketid indeholder et mindre strikkeprojekt, med tilhørende bæredygtigt eller økologisk garn i bedste kvalitet, smukke strikkeredskaber der er fremstillet af enten upcyclede, bæredygtige eller holdbare kvalitetsmaterialer, og gourmetslik til at gøre både påsken og strikketiden ekstra lækker.

 

 

preload spinner

Vores strikkepåskeæg er en pakke, der er indpakket i lækker indpakning med bæredygtigt fokus, og indeholder kvalitetsgarn til strik i varianter af bæredygtigt garn, økologisk garn og GOTS-certificeret garn. Derudover finder du en strikkeopskrift fra kendt designer, lækkert strikketilbehør i materialer med bæredygtigt fokus, og delikatesser til at forsøde strikketiden med.

 

Du får med andre ord et påskeæg med materialer i høj kvalitet, der er fuld af lækker bæredygtig strikketid.

 

Det lækre strikke påskeæg med bæredygtigt fokus kan både købes her på webshoppen, og i vores indbydende fysiske strikkebutik på Fyn, der ligger på midtfyn 10 min. kørsel syd for Odense i landsbyen Heden, 5750 Ringe.