Strikkekit - Garnpakker

Her har vi samlet forskellige strikkepakker med komplette strikke-kit af økologisk garn og garn med bæredygtigt fokus, der er perfekte til at forkæle dig selv, eller én du holder af, med lækker strikketid.

Pakkerne indeholder garn i den valgte farve - garnmængden passer med den størrelse du vælger ved købet.

 

 

preload spinner

 

 

Et samlet strikkekit til dit næste strikkeprojekt, med opskrift og kvalitetsgarn med bæredygtigt fokus. Vores garnpakker gør det nemt at komme i gang med dit næste strikkeprojekt, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

 

I vores GARNPAKKER finder du garn med bæredygtigt fokus og økologisk garn i de rette mængder, så du kan strikke din sweater i den valgte størrelse.

Selve opskriften køber du direkte hos designere - idet de designere der indgår i vores garnpakker ikke tilbyder trykte strikkeopskrifter.

Dette har vi valgt af den grund, at det gør din strikkepakke billigere, og samtidig får du muligheden for at printe alle de eksemplarer af opskriften, som du måtte få brug for (i stedet for at vi køber og printer 1 enkelt eksemplar til dig).

 

I vores STRIKKEKITS finder du strikkeopskriften på den valgte model, samt den rette mængde garn til den størrelse du vælger at strikke. Garnet har bæredygtigt fokus eller er økologisk garn, så du får en strikkepakke hvor du kan strikke din sweater i en lækker udgave med bæredygtigt fokus.

 

 

STRIKKEKIT SOM GAVE

Et strikke kit er selvforkælelse for både nybegyndere og erfarne strikkere, og det er en nem måde at forære en julegave, fødselsdagsgave eller en mors dags gave til en strikker du holder af. Det er en praktisk og inspirerende løsning på gaver til strikkere, der samler lige det man skal bruge, for at skabe dit næste smukke strykke strik på en let tilgængelig måde.

 

Ud over at være praktiske og nem måde at købe ind til dit næste strikkeprojekt med bæredygtigt fokus, er strikkekits også en fremragende gaveidé til strikkere. Det er en virkelig nem måde at købe en gave til en strikker du holder af, hvis du ikke selv er strikker og har kendskab til garn og strikkeopskrifter. At give en strikker en garnpakke, er at give en kreativ oplevelse med selvforkælelse, og muligheden for at skabe et unikt stykke strik med deres egne hænder.

 

Indholdet af din strikkepakke inkluderer den mængde lækkert bæredygtigt garn, der er nødvendigt til projektet i  den størrelse du har valgt, sammen med en gennemarbejdet strikkeopskrift på det fine design.

 

STRIKKEKIT FOR BEGYNDERE I STRIK

For nybegyndere er strikkekits en fantastisk måde at starte med at lære at strikke. Vi sørger for, at du modtager lige den mængde garn du skal bruge, til den strikkeopskrift du har valgt. Du får dermed en blød introduktion til strikkeverdenen, så du kan gå i gang med at nyde din strikketid, uden at skulle bruge energi på at udvælge garntypen og beregne garnmængden.

 

I din komplette strikkepakke får du leveret lige dét, der er nødvendigt for, at komme i gang uden besværet med at skulle købe hver del separat. Desuden indeholder opskrifterne i disse strikkekits detaljerede vejledninger, der guider dig godt igennem strikke projektet.

 

GARNPAKKER FOR ERFARNE STRIKKERE

For erfarne strikkere er strikkekits en bekvem måde at udfordre sig selv på nye projekter uden at skulle bekymre sig om at finde det rigtige garn og tilbehør. Du har mulighed for at vælge en garnpakke med et spændende mønster, der kan inspirere dig til at prøve nye strikketeknikker, eller at strikke et mere komplekst design.

 

STRIKKEPAKKER MED BÆREDYGTIGT FOKUS

Garnpakkerne hos Knitter's Delight er sammensat med garn fra vores store udvalg med bæredygtigt fokus. Når du køber ind til din strikketid her i webshoppen og i vores fysiske garnbutik syd for Odense på Fyn, går du på opdagelse i et stort sortiment, der udelukkende indeholder strikkeredskaber, strikketilbehør og garn med bæredygtigt fokus.

Du finder strikkekits til enhver smag og niveau, fra simple sommertoppe og tørklæder til mere avancerede strikkeprojekter så som sweaters og cardigans. Der findes også strikkekit, der fokuserer på bestemte teknikker som fair isle-strikning, snoninger eller hulmønstre.

 

Så uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, eller hvis du leder efter den perfekte gave til en strikkelysten ven, så er en strikkepakke med bæredygtigt fokus en fantastisk måde at starte et nyt projekt, uden at skulle gøre forarbejdet selv. Det er en invitation til at skabe en selvnærende strikkestund for dig selv, hvor du samtidig passer på miljøet.