Rundpinde, tilbehør

 

Her har vi samlet tilbehør til udskiftelige rundpinde, så du kan supplere dit pindesæt med udskiftelige tipper, wires og koblingsled.

 

 

preload spinner

Knitter's Delight har her samlet tilbehør til udskiftelige rundpinde, så du kan supplere dit pindesæt med udskiftelige tipper, wires og koblingsled.

 

Tilbehør til dine udskiftelige rundpinde gør din strikkeoplevelse nemmere og mere organiseret, og dermed til en større fornøjelse. Udskiftelige rundpinde, hvor pindetipperne kan skrues af, og monteres på wirer i forskellige længder, giver en stor fleksibilitet til dit strikkeprojekt, og det rette tilbehør til pindesæt kan virkelig maksimere potentialet for udskiftelige rundpinde.

WIRER I FORSKELLIGE LÆNGDER Det mest grundlæggende tilbehør til dine udskiftelige rundpinde er wires i forskellige længder. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine rundpinde til dine forskellige strikkeprojekter og de forskellige strikketeknikekr, helt fra små strikekde huer til store strikkede sweatre. Med en god samling af wires med forskellige længder sikrer du, at du altid har den rundpind der passer perfekt til det strikkeprojekt du er i gange med; dermed får du det bedste flow i dit strik, med et smukt maskebilelde til følge.

KOBLINGSLED De små strikketilbehør af metal med gevind i begge ender gør det muligt, at sammenkoble to wires til dine pindetipper, for at skabe ekstra lange rundpinde. Dette er især nyttigt til meget store strikkeprojekter som sweaters eller tæpper, eller når du skal prøve et stykke tøj inden det er strikket færdigt for at se, hvordan det strikkede projekt passer.

KONVERTIBLE KOBLINGSLED Disse små pindetilbehør af metal med gevind i den ene ende, gør det muligt at bruge pindetipper med forskellige gevindstørrelser på den samme wire. Dette er praktisk, hvis man f.eks. strikker stramt, og har besvær med at få maskerne op på pinden, når man strikker. Hvis den pindetip som man strikker fra, har en mindre omkreds end den pindetip som man strikker med, vil maskerne være nemmere at strikke. De konvertible koblingsled er også praktiske i forbindelse med flere forskellige strikketeknikker.

PINDEETUIER Etuier til opbevaring af både fast og udskiftelige rundpinde samt strikketilbehør er essentielle for at holde dine strikkeredskaber organiseret. Etuier til strikkepinde kommer i mange former og størrelser, fra små simple pindeetuier til store etuier med plads til mange typer af strikkepinde, strikketilbehør, pindetipper, wirer, strikkenoter, monteringsnåle, sakse mv. Pindeetuierne sikrer, at du hurtigt kan finde den rigtige størrelse strikkepind og wire uden, at du skal lede i et virvar af strikkeredskaber.

 

Ved at investere i disse tilbehør til dine udskiftelige rundpinde, kan du gøre din strikkeoplevelse til en endnu større fornøjelse, hvor wirer og koblingsled tilpasser dine rundpinde nøjagtigt til det strikkeprojekt, som du er i gang med at strikke. Du får dermed en mere fleksibel, organiseret og problemfri. Det rette tilbehør kan virkelig optimere brugen af dine udskiftelige pinde og gøre det muligt at håndtere en bred vifte af projekter med lethed.