Maskemarkører

Her har vi samlet forskellige maskemarkører, så du løbende har styr på, hvor langt du er nået i dit strikkeprojekt.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet forskellige maskemarkører, så det er nemt for dig at holde styr på, hvor langt du er kommet i dit strikkeprojekt, så du for eksempel ikke overser en indtagning, begyndelsen på den næste strikkerapport, eller et farveskift. Derved hjælper maskemarkørerne med at gøre strikkeprocessen langt mere organiseret og minimerer muligheden for at lave fejl i strikket.

 

De forskellige typer af maskemarkører er praktiske på hver deres måde;

 

De pæreformede, åbne maskemarkører er rigtig gode til at have siddende på dit strikketøj, så du hele tiden kan se hvor der er foretaget indtagninger og udtagninger, hvor en mønsterrapport starter, markering af ret og vrang eller lignende. Samtidig kan du vælge at sætte en lille seddel fast i markøren, hvor du for eksempel kan skrive “forside”, markere raglan, eller noget helt tredje, alt efter hvad du har brug for i det strikketøj du er i gang med.

 

De lukkede strikkemarkører i forskellige størrelser er virkelig gode at have siddende på strikkepindene, så du hele tiden ved hvor på omgangen du er kommet til.

 

De forskellige runde maskemarkører passer til forskellige pindestørrelser, så du kan vælge lige den størrelse der passer, så markøren ikke er i vejen når du strikker.

 

De mere kantede markører stikker lidt mere ud, når de sidder på strikkepinden, men de er på den anden side virkelig nemme at samle op med pindespidsen.