Sommer Strikke Pakken

Her finder du årets Sommer Strikke Pakke, fyldt med lækker strikketid med bæredygtigt fokus; økologisk og bæredygtigt garn, strikketilbehør og søde lækkerier.

 

Det lækre sommer strikkekit indholder lige det du skal bruge til din afslappende strikketid i løbet af sommeren. Uanset om du nyder den danske sommer eller sidder under sydens sol, er der ikke noget bedre end en dejlig afslappende strikkestund, hvor du forkæler dig selv med lidt mig-tid og noget lækker strik :)

 

Vi har gjort os umage for at sammensætte et sommer strikke kit til dig selv, eller til en strikker du holder af, der både er indbydende og kvalitetsbevidst med bæredygtigt fokus.

 

Sommer Strikke Pakken fra Knitter's Delight er en garnpakke der indehholder et lækkert strikkekit sammensat med kvalitetsgarn, gennearbejdet strikkeopskrift, smukt strikketilbehør og gourmet slik med bæredygtigt fokus.

 

Strikkepakken med lækker strikketid indeholder et strikkeprojekt, med tilhørende bæredygtigt eller økologisk garn i bedste kvalitet, smukke strikkeredskaber der er fremstillet af enten upcyclede, bæredygtige eller holdbare kvalitetsmaterialer, og gourmetslik til at gøre både sommeren og strikketiden ekstra lækker.

 

preload spinner

Vores sommer strikkepakke er et strikkekit i lækker indpakning med bæredygtigt fokus, der indeholder kvalitetsgarn til strik i varianter af bæredygtigt garn, økologisk garn og GOTS-certificeret garn. Derudover finder du en strikkeopskrift fra anerkendt designer, smukt strikketilbehør, og delikatesser til at forsøde strikketiden med, alt sammen med bæredygtigt fokus.

 

Du får med andre ord et sommer strikkekit med materialer i høj kvalitet, der er fuld af lækker bæredygtig strikketid.

 

Den lækre sommer strikkepakke med bæredygtigt fokus kan både købes både her på webshoppen, og i vores indbydende fysiske strikkebutik på Fyn, der ligger på midtfyn 10 min. kørsel syd for Odense i landsbyen Heden, 5750 Ringe.