Re:Designed Project

 

Den danske virksomhed Re:Designed har siden 2003 produceret de smukkeste lædertasker i tidløst design, og deres kollektion af strikketasker, projekttasker, etuier, tilbehørspunge og opbevaring til strikkeredskaber er ingen undtagelse.

Re:designed skaber det smukke strikketilbehør med en forkærlighed for slow-fashion, og de lækre lædertasker designes til at holde i mange år; både i brug og i udtryk, hvor de tidløse designs håndsyes i holdbare materialer. Projekttaskerne i lækkert LWG-certificeret kvalitetslæder sikrer dig ekstra lækker strikketid.

preload spinner

Re:Designed har siden 2003 har produceret tasker i kvalitetslæder, og nu også strikketasker med fokus på bæredygtighed under hele produktionen, så du med god samvittighed kan nyde din strikketid, med en lækker projekttaske i læder. 

Redesigned sortimentet indeholder alt fra strikketasker og projekttasker til pindeetuier og lækre tilbehørspunge til dine strikkeredskaber.

Strikketaskerne i LWG-certificeret læder er designet af en strikker, og resultater er strikketasker der er lige så funktionelle, som de er smukke. I din luksus strikketaske finder du alle de rum og lommer, som du har brug for til dit garn og dine strikkeredskaber. Alt sammen håndsyet i kvalitetslæder som giver tasken en lækker finish.

Det læder som strikketaskerne laves af er LWG-certificeret hvilket betyder at læderet er ansvarligt produceret, og stammer fra fritgående kvæg der er opdrættet til at spise. Læderet, som din smukke projekttaske er lavet af, der dermed et biprodukt, og læderet farves naturligt for at bibeholde læderets naturlige mønster på din lækre projekttaske. 

Læderet, som strikketaskerne og pindetuierne er håndsyet af, er naturligt blødt både i udseende og følelse, så det er en oplevelse at røre, ved når du skal finde dit strikketilbehør frem. Med en strikketaske eller et strikkepindeetui fra Re:Designed kan du med ro i sjælen nyde din strikketid da deres produkter er lavet med fokus på at mindske spild og på bæredygtighed i produktionen generelt.

Alle mærker, der hænges på de smukke tasker til din strikketid, er produceret af FSC-mærket papir og pap, dvs. materialer der stammer fra skove, der drives ansvarligt, bæredygtigt og med hensyntagen til både planter, dyr og mennesker. Dette sikrer at skoven ikke ændrer sig, men forbliver den samme generation efter generation.

Foret, sytråden og lynlåsene der bruges, når projekttaskerne, pindeetuierne og tilbehørspungene håndsyes i kvalitets læderet, er OEKO-tex certificeret, og lever dermed op til EU's regulativer i forhold til kemikalier så du som forbruger kan være sikker på at din projekttaske eller dit strikkepindeetui er fri for skadelige stoffer og kemi - men fuld af gode strikkeoplevelser.