Onion Garn - Økologisk/Bæredygtig

Onion Garn producerer utroligt lækkert bæredygtigt garn og økologisk garn i 100% naturfiber. det miljøvenlige uldgarnet er i virkelig høj kvalitet, og er helt utroligt blødt.

 

Onions naturfibergarn forstærkes med nælde, der forstærker garnet, og gør det virkelig slidstærkt, på samme måde som andre producenter anvender nylon eller akryl. Onion garn er dermed et bæredygtigt og 100% naturligt garnalternativ til garn med plastik.

 

Knitter's Delight forhandler Onion Garn af naturfiber, både økologiske fibre og sprøjtefri nældefibre, og vi har udvalgt følgende Onion Garn til vores sortiment: Onion Nettle Sock Yarn, Onion No. 4 Organic Wool+NettlesOnion No. 6 Organic Wool+NettlesOnion SOFT Organic Wool+Nettles og Onion Organic Cotton.

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt Onion Garn, der producerer bæredygtigt garn og økologisk kvalitetsgarn i 100% naturfiber. Der er tale om kvalitetsgarn med omtanke for både mennesker og for miljøet, idet Onion Knit Garn både vægter produktionsforhold og dyrevelfærd højt. Garnet bliver spundet i Italien under europæiske standarder.

 

Onion Organic Wool + Nettles No. 6 egner sig rigtig godt, hvis du ønsker at strikke et par bløde slidstærke hygge sokker. Onion Nettle Sock Yarn er et virkelig blødt og lækker strømpegarn, og hvis du ønsker at strikke et par strømper i ren naturfiber, får du her et garn der leverer de flotteste klare farver.

 

Onion Garn har høje kriterier til produktionen af deres kvalitetsgarn, og anvender sprøjtefri nælde til de garner, der er forstærket med nælde. Idet nælde ikke dyrkes, da det betragtes som ukrydt, er der ikke tale om økologisk pruduktion, men derimod det som Onion Knit kalder intelligent økologi; deres anerkendte samarbejdspartner i Kina gennem mange år, leverer den pesticidfri brændenælde under de samme strnege miljømæssige krav og regler, der er kendetgnende for garnproduktion hos Onion Garn.

 

Onion Wool + Nettles økologiske garn er utroligt blødt, og kommer i virkelig fine, naturlige farver, som nælden er med til at give et ekstra spil, og et let meleret udtryk. Samtidig giver nælden det miljørigtige garn en utroligt fin glans. Blandingen af uld og nælde er et særligt varemærke for Onion Knit, der går igen i flere af kvaliteterne hos Onion Garn, og som du også finder i vores sortiment.

Onion Organic Wool and Nettles indeholder 70% økologisk uld og 30% sprøjtefri nælde, mens Onion Soft Organic Wool + Nettles består af 80 % økologisk uld og 20% sprøjtefri nælde.

 

Onion Organic Cotton er et virkelig blødt og lækkert økologisk bomuldsgarn, spundet i en høj kvalitet økologisk bomuld. Farvepaletten er fin og harmonisk, og farverne står flotte og klare.

 

Vi forhandler Onion bæredygtige garn i naturfiber med økologiske uld og bomuld, samt med nældefibre der er det naturlige alternativ til nylon, som mange garnkvaliteter anvender for at øge garnets slidstyrke.