Medlems-Univers

 

 

 

 

- KNITTER'S DELIGHT MEDLEMS-UNIVERS ER FOR DIG, SOM ELSKER DIN STRIKKETID -

 

DU OPTJENER 5% BONUS HVER GANG DU HANDLER

 

 

 

Knitter's Delight Medlems Univers er for dig, som holder af at nære dig selv med en dejlig strikkestund, hvor du sidder med dit lækre kvalitetsgarn i hænderne, det smukke strikketilbehør og måske lidt gourmetslik til at forsøde strikketiden med. Du melder dig ind lige HER.

 

ALT SAMMEN MED BÆREDYGTIGT FOKUS

 

Som medlem af vores kundeklub Knitter’s Delight Medlems Univers har du adgang til at shoppe det fulde sortiment af bæredygtigt og økologisk garn, strikketilbehør af upcyclede, holdbare og miljøvenlige materialer, og selvfølgelig de søde lækkerier med bæredygtigt fokus – og samtidig kan du i vores bonusprogram optjene 5% bonus hver gang du køber.

 

Du skal være logget ind på din profil, for at kunne optjene bonus i vores fordelsprogram, og din medlemsbonus udgør hele 5% af dit samlede køb (ekskl. fragt). Beløbet kan du bruge næste gang du handler – eller du kan spare det op over flere køb, og bruge den samlede sum når du har lyst.

 

Dit medlemskab af vores kundeklub er gratis, og du kan få glæde af vores fordelsprogram både når du handler i weshoppen på www.knittersdelight.dk, og når du shopper i vores indbydende fysiske garnbutik, der ligger 10 min. kørsel syd for Odense, på Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe.

 

Du melder dig ind i Knitter’s Delight Medlems Univers via dette link

 

 

 

BONUS VED KØB

Du kan optjene 5% bonus på alle dine køb* på www.knittersdelight.dk og i den indbydende Knitter’s Delight Garnbutik. Din bonus kan bruges som rabat på dit næste køb, eller når du har lyst.

 

MELD DIG IND HÉR

 

*dog ikke på kurser.

MEDLEMSTILBUD

Som medlem af Knitter's Delight Medlems Univers kan du modtage særlige tilbud kun for medlemmer, som du modtager via vores nyhedsbrev - husk at krydse af til nyhedsbrevet ved tilmelding.

 

MELD DIG IND HÉR

 

KUNDEPROFIL

På din medlemsprofil kan du altid logge dig ind med dit selvvalgte password, og få overblik over dine ordrer. Du kan også til hver en tid se hvad soldoen på din samlede optjente bonus er.

 

MELD DIG IND HÉR

NYHEDSBREV

Med nyhedsbrevet får du glæde af den fulde Knitter's Delight - oplevelse. Nyhedsbrevet kommer 3-4 gange om måneden fuldt af strikkeglæde og inspiration med Bæredygtigt Fokus.

 

MELD DIG IND HÉR

 

 

 

 

 

 

VILKÅR FOR KNITTER'S DELIGHT MEDLEMS UNIVERS

 

 

 

Generelt

Knitter’s Delight Medlems Univers er en kundeklub og et loyalitetsprogram der drives af Knitter’s Delight ApS, Allestedgårdsvej 1, Allested-Vejle, 5672 Broby.

Du kan blive medlem af Knitter’s Delight Medlems Univers ved at melde dig ind via formularen på www.knittersdelight.dk ved at følge dette link: https://knittersdelight.dk/opret-bruger/. Du kan også henvende dig i butikken på Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe.

Det er gratis at blive medlem. I forbindelse med din tilmelding, skal du give dit samtykke til medlemsvilkårene for Knitter’s Delight Medlems Univers. Du skal være fyldt 18 år og have en gyldig e-mailadresse, for at være medlem.

Når du har meldt dig ind i Knitter’s Delight Medlems Univers, sender vi en mail til dig, med et link til din medlemsprofil, hvor du kan opdatere dine oplysninger når du ønsker det. Når du har aktiveret dit medlemsskab har du adgang til alle dine fordele.

 

Handelsbetingelser for medlemmer af Knitter’s Delight Medlems Univers

Når du handler hos Knitter’s Delight, finder vores almindelige handelsbetingelser anvendelse sammen med disse vilkår.

 

Bonusopsparing

Medlemmer af Knitter’s Delight Medlems Univers optjener bonus på alle køb foretaget hos Knitter’s Delight, undtaget kurser. Den optjente bonus beregnes som 5% af den samlede købesum, ekskl. fragtomkostninger. Når dit køb er gennemført, kan bonus benyttes som rabat ved dit næste køb hos Knitter’s Delight.

 

Særlige betingelser for bonusopsparing

 • Du skal være logget ind på din profil, for at kunne optjene bonus på dit køb.
 • Du kan se din opsparede bonus på din medlemsside på www.knittersdelight.dk.
 • Det er ikke et krav for optjening og indløsning af bonusrabat, at du er tilmeldt Knitter’s Delight nyhedsbrev, men vi anbefaler det for at sikre, at du får den bedste oplevelse af Knitter’s Delight Medlems Univers, og ikke går glip af dine medlemsfordele.
 • Framelder du dig Knitter’s Delight Medlems Univers, eller sletter du din kundeprofil på www.knittersdelight.dk, bortfalder din opsparede bonus.
 • Den opsparede bonus udløber 12 måneder efter den er optjent. Når du benytter dele af din bonusopsparing, vil det altid være den ældste bonus du benytter først.
 • Bonus fra flere medlemskonti kan ikke kombineres.
 • Den opsparede bonus kan kun benyttes som rabat ved køb hos Knitter’s Delight, og kan ikke udbetales, heller ikke ved Knitter’s Delight Medlems Univers ophør, eller ved en medlems-udmeldelse eller eksklusion.

 

Adgangskoder og kontoadgang

Oprettelsen af et medlemskab af Knitter’s Delight Medlems Univers-klubben er personligt, og det er vigtigt at du behandler dine medlemsoplysninger, herunder adgangskode, fortroligt, så du bevarer kontrollen og undgår uberettiget adgang og udnyttelse af dit medlemskab og dine kontooplysninger. Du bør således ikke afsløre adgangskode eller detaljer om kontoen over for andre. Du er som medlem ansvarlig for nøjagtigheden og opdateringen af de oplysninger, du giver os om din konto.

 

Registrering, brug og beskyttelse af dine data

Knitter’s Delight ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Når du tilmelder dig Knitter’s Delight Medlems Univers accepterer du, at vi registrerer og behandler personoplysninger om dig med henblik på at administrere dit medlemskab, kommunikation mv.

For at kunne kommunikere med dig om dit medlemsskab, samt give dig en personligt tilpasset oplevelse på din medlemsside og på www.knittersdelight.dk, registrerer vi en række oplysninger der knyttes til din medlemsprofil. Vi behandler følgende oplysninger om dig:

 • De oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig til Knitter’s Delight Medlems Univers, og når du opdaterer din profil, herunder navn, adresse og email-adresse.
 • Oplysninger om dine køb hos Knitter’s Delight, herunder på www.knittersdelight.dk.
 • Oplysninger om optjent og benyttet bonus ved køb hos Knitter’s Delight.
 • Oplysning om brug af andre medlemsfordele
 • Oplysninger der indsamles, når du kommunikerer med os vedrørende dit medlemskab

Retsgrundlaget for vores behandling er vores aftale med dig om medlemskab, jf. databeskyttelses-forordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Når du er logget ind som medlem af Knitter’s Delight Medlems Univers på www.knittersdelight.dk, bruger vi også ovenstående oplysninger til at skabe en personaliseret oplevelse, herunder prioriterede produktanbefalinger. Retsgrundlaget for vores behandling er vores legitime interesse i at give dig en relevant oplevelse på vores platforme, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Målrettet markedsføring og statistik

Hvis du har givet os dit samtykke, hvilket du gør kvag din oprettelse af en medlemskonto på www.knittersdelight.dk behandler vi personoplysninger tilknyttet din medlemskonto med det formål, at sende dig markedsføring og til profilering, så vi bedre kan målrette markedsføringen til dig og dine interesser.

Til ovennævnte formål behandler vi de oplysninger, der er nævnt ovenfor samt følgende oplysninger:

 • Oplysninger om hvilke nyhedsbreve du åbner og klikker i, samt hvad du klikker på.
 • Oplysninger om, hvilke sider du besøger på www.knittersdelight.dk, når du er logget ind som medlem af Knitter’s Delight Medlems Univers, og hvilke produkter på webshoppen du klikker på og lægger i indkøbskurven.
 • Andre oplysninger, du giver os i forbindelse med dit medlemskab, f.eks. oplysninger om interesser, erhverv, boligtype samt oplysninger om dine præferencer.
 • Produktanmeldelser eller anmeldelser af Knitter’s Delight ApS som du laver på www.knittersdelight.dk.
 • Oplysninger indsamlet via cookies, når du særskilt har samtykket til vores brug af cookies.

Retsgrundlaget for vores behandling er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Uanset om du måtte tilbagekalde et samtykke til markedsføring, benytter vi, så længe du er medlem af Knitter’s Delight Medlems Univers, alle dine oplysninger til intern statistik, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Formålet hermed er at udvikle og forbedre de produkter og services som Knitter’s Delight ApS udbyder.

 

Mistanke om misbrug

Bliver vi opmærksomme på, at et medlem er under 18 år, kan vi uden varsel fjerne personen som medlem.
Ved mistanke om misbrug af medlemskab forbeholder vi os retten til at ekskludere det pågældende medlem fra klubben. I sådan et tilfælde vil alt ubrugt bonusopsparing ligeledes blive slettet.

 

Opbevaring, udmelding og sletning

Vi gemmer dine oplysninger i den periode, du er medlem af Knitter’s Delight Medlems Univers. Ved udmelding af Knitter’s Delight Medlems Univers, vil din adgang til din medlemsside blive lukket med det samme. Vi sender dig en bekræftelse på din udmelding, og du vil herefter ikke modtage nogen kommunikation fra os.
Vi stopper ligeledes med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssig sammenhæng. Vi sletter først dine oplysninger endeligt efter 30 dage, så vi kan hjælpe dig og genskabe din profil, hvis du har meldt dig ud ved en fejl.

De personoplysninger, der indgår på fakturaer udstedt til dig i forbindelse med køb i Knitter’s Delight, opbevarer vi i 5 år efter dit køb.

Når du bliver meldt ud af Knitter’s Delight Medlems Univers bortfalder din opsparede bonus, samt alle dine medlemsfordele.

Du melder dig ud af Knitter’s Delight Medlems Univers enten fra din medlemskonto, eller du kan kontakte os på via email-adressen info@knittersdelight.dk.

 

Eksterne samarbejdspartnere

Dine oplysninger overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af www.knittersdelight.dk og Knitter’s Delight Medlems Univers, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til at håndtere din optjening og brug af bonus.

Disse virksomheder er databehandlere og må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af deres aftale med os, og skal behandle oplysningerne fortroligt, jf. vores databehandleraftaler med samarbejdspartnerne.

 

Dine rettigheder

Du har altid ret til og mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også altid mulighed for at bede os om at rette eller slette dine oplysninger, hvis de ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante. I det tilfælde skal du henvende dig til Knitter’s Delight ApS på info@knittersdelight.dk. Det er også her du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få udleveret dine oplysninger (dataportabilitet), du ønsker at gøre brug af din ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger til kun at bestå af opbevaring, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger til markedsføring. Bemærk, at hvis du beder os om at slette dine oplysninger, kan vi ikke længere administrere dit medlemskab, og det vil derfor betyde, at du bliver meldt ud af Knitter’s Delight Medlems Univers.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, du har givet os til behandling af dine personoplysninger ved at melde dig ud af Knitter’s Delight Medlems Univers på din medlemsside.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækning. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 33193200 eller på dt@datatilsynet.dk.

 

Ændringer i vilkårene

Knitter’s Delight ApS forbeholder sig ret til uden videre at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Knitter’s Delight Medlems Univers, herunder også ændre i vores behandling af personoplysninger for at sikre dine data, hvis det måtte blive nødvendigt. Væsentlige ændringer eller ophør af Knitter’s Delight Medlems Univers vil blive meddelt skriftligt via email med 1 måneds varsel. Knitter’s Delight ApS betragter ændringer som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge Knitter’s Delight Medlems Univers efter ændringen er trådt i kraft.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, eller ikke kan acceptere de ændringer i vilkårene som vi måtte foretage, kan du altid melde dig ud af Knitter’s Delight Medlems Univers når du er logget ind på din medlemsside. Du mister ved din udmelding alle medlemsfordele, herunder em eventuelt optjent bonus.

 

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information, eller hvis du gerne vil ændre eller slette dine oplysninger på din medlemsprofil, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen Knitter’s Delight ApS, Allestedgårdsvej 1, Allested-Vejle, 5672 Broby, eller kontakte os på telefon 6148 1661 eller via email-adressen info@knittersdelight.dk.

 

Klage til tilsynsmyndighed

Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn.

Ønsker du at klage over en vare eller ydelse, som du har købt hos os, opfordrer vi dig til at kontakte os skriftligt, hvorefter vi behandler din klage.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Forbrugere med bopæl i et andet EU-land kan også klage via EU kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@knittersdelight.dk.

 

Lovvalg

Vilkårene reguleres og fortolkes i henhold til dansk lovgivning. Disse betingelser vil ikke begrænse eventuelle forbrugerrettigheder, som du måtte have i henhold til ufravigelige love i Danmark eller dit bopælsland.

 

preload spinner