Opvinding af garn

 

Det er en stor hjælp at bruge gode strikkeredskaber, ikke mindst når du vinder dit garn op. Hvis du køber garn i fed, vil et krydsnøgleapparat og en garnvinde være virkelig gode hjælpere, når du skal vinde dit garn op til et garnnøgle.

Herunder finder du blandt andet krydsnøgleapparater og garnvinder i en rigtig god kvalitet, der er lavet i træ med en virkelig flot finish.

 

preload spinner

 

Når du køber dit garn i fed, er det en fordel at vinde gernet op i et garnnøgle, inden du begynder at strikke. Det er langt nemmere at håndtere en garnnøgle mens du strikker, da garn der er vundet op i fed nemt risikerer at vikle sig ind.

 

En nem og tilgængelig måde at vikle sine garnnøgler op på, er ved hjælp af en garnvinde og et krydsnøgleapparat. På denne måde går det væsentligt hurtigere, end hvis du vinder garnnøgler op i hånden, og resultatet bliver et smukt ensartet og super praktisk garnnøgle, der ikke modarbejder dit strikkeflow.

 

Garnvinde Apparat

En garnvinde er en stor hjælp, når du skal holde styr på dit garnfed, mens du vinder garnet op til et garnnøgle. En garnvinder holder feddet fastspændt, samtidig med at det drejer rundt i det tempo, som du trækker i garnet mens du vinder det op. For et ekstra godt flow, kan du dreje på toppen af garnvinden, så den kører i et jævnt og behageligt tempo, mens du vinder dit garn op til et garnnøgle. Det er praktisk at bruge din garnvinde sammen med et krydsnøgleapparat.

 

Krydsnøgle Apparat

Et krydsnøgleapparat, eller en garnnøgle-vinde, er virkelig praktisk, når du ønsker at vinde garn op til et jævnt og praktisk garnnøgle. Når du bruger et krydsnøgleapparat kan du nemlig vikle et garnnøgle op i et jævnt tempo, og med en ensartet spænding på tråden, der ikke alene bibeholder garnets struktur, men som også sikrer et garnnøgle, der ikke modarbejder dig mens du strikker. Du fæstner enden af dit garnfed i krydsnøgleapparatet, og drejer på håndtaget; på denne måde vinder du dit garnfed op til et fint og jævnt garnnøgle. Det er rigtig godt at bruge dit krydsnøgleapparatet sammen med en garnvinde, da de sammen giver et rigtig godt flow i dit opvindingsarbejde.