Strømpe-garner

Her har vi samlet det bæredygtige og økologiske garn, der egner sig godt som strømpegarn.

Der er ikke noget bedre, end et par strikkede strømper eller sokker i blødt og lækkert strømpegarn, så du kan nyde godt af varme fødder i smukt og holdbart strømpegarn. Det er kun fantasien der sætter grænser, nåår du strikker dine strømper, og dine fødder vil elske et par sokker i lækkert uldgarn spundet i naturlige materialer.

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet strømpegarn med bæredygtigt fokus samt sokkegarn i økologiske fibre, der egner sig godt som strømpegarn.

 

DINE UNIKKE STRIKKEDE STRØMPER OG SOKKER

Om du er begynder strikker eller har strikket i mange år, så er hjemmestrikkede strømper et dejligt strikkeprojekt. Det er nemt at have med i tasken og du har hyggelig strikketid i bussen eller toget.

 

Hjemmestrikkede strømper er også den perfekte mulighed for, at sætte prikken over i'et på din egen personlige stil; variationerne på farve og mønster er uendelige, og du kan strikke dine strømper lige præcis, som du aller helst vil have dem. .Det er slow fashion, når det er bedst.

 

Du kan strikke eller hækle slidstærke kvalitetsstrømper til hele familien og der er masser af gode strømpeopskrifter at vælge imellem. Et par strikkede strømper eller sokker er også en gave, som de aller fleste vil have stor glæde af; lige fra de små babyer, over børn der går i børnehave og skole, teenageren og de voksne - vi sætter alle pris på strikkede strømper og sokker, der giver varme fødder i blødt og naturligt strømpegarn.

 

Når du har fundet din yndlings strømpeopskrift, er det kun din fantasi, der sætter grænser for hvilke farver og garnkvaliteter, du kan bruge til at designe dine egne hjemmestrikkede strømper. Du kan kombinere med garnrester fra dine andre strikkeprojekter, og lave dine helt egne unikke strømper. Det kan være bæredygtige og holdbare strømper til hverdagsbrug eller superbløde økologiske hyggesokker, der ikke kommer længere end til sofaen.

 

STRØMPEGARN OG SOKKEGARN

Hvis du ønsker, at dine hjemmestrikkede strømper er langtidsholdbare, er det en god ide at bruge strømpegarn. Strømpegarn er uldgarn forstærket med en mere slidstærk fiber, der traditionelt set nylon eller anden kunstfiber, men hvis du som mange andre gerne vil vælge et bæredygtigt eller økologisk garnalternativ, kan du finde det her. Der findes i dag flere muligheder, blandt andet er ONION Nettle Sock Yarn et strømpegarn, der er forstærket med nælde i stedet for plastik.

 

STRØMPEGARN OG SOKKEGARN MED BÆREDYGTIGT FOKUS

Det er så populært med lækkert strømpegarn i uld, så vi gør os altid umage for, at du kan vælge blandt et inspirerende udvalg af kvalitets strømpegarn hos Knitter's Delight.

Du finder både lækkert økologisk strømpegarn til tykke sokker, smukt naturligt garn til fine strikkede strømper, og håndfarvet garn til dine unikke strikkede sokker.

Det smukke kvalitets strømpegarn med bæredygtigt fokus, og det økologiske sokkegarn, egner sig til alt fra varme hyggesokker, til smukke strikkede damestrømper og herrestrømper, og til farverige børnesokker og små søde babysokker.

 

I vores sortiment af økologisk strømpegarn og strømpegarn med bæredygtigt fokus finder du blandt andet strømpegarnet Onion Nettle Sock Yarn, som er et super lækkert garn at strikke sokker i. Strømpegarnet er spundet af rene naturlige materialer, nemlig 70% uld og 30% nælde, så du kan strikke lækre hjemmestrikkede strømper i 100% naturmaterialer.

Til dine hjemmestrikkede sokker vil du også få fantastisk blød strømpestrik i det økologiske garn Onion Organic Wool & Nettle No. 4, som på samme måde som Onion Sock er spundet af 70% uld og 30% nælde. Af Onion nr. 4 kan du strikke de lækreste økologiske hyggesokker på pind 4, som fungerer fantastisk som sofasokker og hjemmesko. Den tilsatte nælde i det lækre økologiske sokkegarn giver dig holdbare hjemmestrikkede sokker i de fineste farver.

Du finder også det håndfarvede strømpegarn fra Knit By Moltrup, som gør sig stor umage med at begrænse og spare på alle ressourcer under håndfarvnings processen. Både elektricitet, vand og farvestoffer bruges med måde og omtanke, og genanvendes så vidt muligt.

 

STRØMPEGARN OG SOKKEGARN ER SLIDSTÆRKT GARN

Når du strikker dine hjemmestrikkede strømper og sokker, er det en rigtig god idé at vælge et strømpegarn til dit strikkeprojekt. Dette skyldes, at garn til strømper og sokker er spundet af materialer, som er ekstra slidstærke, og derfor er et garn der er ekstra holdbart. Dette gør det muligt at bruge dine strikkede strømper i lange tider, uden at risikere huller på hæle og tæer, og uden at være nødt til at smide ellers gode men hullede stokker ud, fordi garnet ikke fungerede til strømpestrik og sokker.STRØMPESTRIK ER ET HURTIGT OG NEMT STRIKKEPROJEKT

Hvis du har lyst til et lille strikkeprojekt, som er nemt at gå til, og som ikke tager lige så lang tid som det tager, at strikke for eksempel en hel sweater, er et par strikkede strømper eller et par strikkede sokker et rigtig godt strikkeprojekt.

Nogle gange er det dejligt bare at strikke på et lille og overskueligt projekt, også til en weekendtur i sommerhus, eller til et lille strikkeprojekt til ferien.

En god strikkeopskrift på strømper og sokker, giver alle muligheder for at strikke et helt unikt par strømper, lige efter din egen smag og dit eget humør, uanset om du har lyst til at strikke stribede strømper eller ensfarvede sokker.

Gode bud på nemme strikkeopskrifter på sokker og strømper er PetiteKnits “Sunday Socks” og “Everyday Socks”, som du kan designe i lige de farver og udtryk, som du har aller mest lyst til.