BC Garn - GOTS Økologisk

BC Garn er økologiske og bæredygtige garner i typisk skandinavisk look, der udelukkende er baseret på naturlige fibre. Strikkegarnet har smukke, klare farver, en blød og lækker struktur, og det holder formen flot når det er strikket op.

 

Garnet er produceret indenfor rammerne af fastsatte eco-standarder, herunder GOTS-certificerede garner (Global Organic Textile Standard), det vil sige garn der er kvalitetsmærket inden for bæredygtighed, dyrevelfærd, miljø, social ansvarlighed og gode arbejdsforhold.

 

Knitter's Delight har blandt andet udvalgt det økologiske og bæredygtige garn; Semilla GOTS, Semilla GROSSO GOTS, Bio Balance GOTS og Bio Shetland GOTS.

 

 

preload spinner

 

Knitter's delight har udvalgt BC Garn til vores sortiment, som producerer garner i typisk skandinavisk look, der udelukkende er baseret på naturlige fibre.

 

BC Garn er den virksomhed i branchen, der har flest GOTS-certificerede garn (Global Organic Textile Standard). Certificeringen gives kun til produkter, hvor alle led i produktionskæden undergår omhyggelig kontrol; lige fra dyrene og den medarbejder der passer får og geder til daglig, op gennem spinderi og farvning. Der skal være styr på bæredygtighed, dyrevelfærd, miljø, social ansvarlighed og gode arbejdsforhold.