Sakse og Magneter

Her har vi samlet forskellige fine sakse og magneter, som er nemme at have med på farten.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har her samlet forskellige fine sakse og magneter fra blandt andet PetiteKnit og Merchant og Mills, som alle er nemme at have med på farten.

 

Disse sakse til håndarbejde har en utrolig fin finish, og er lækkert udformet, og samtidig er de virkelig praktiske at have med i strikketasken - de fylder ingenting i projekttasken, og så har man dem lige ved hånden, når der skal klippes ender, brydes garn og lignende.

 

Magneter er et lille lækkert redskab at have i strikketasken til at holde styr på alle de små strikkeredskaber, der er lavet af metal. Det kunne eksempelvis være maskemarkører, der eller kan have en tendens til at blive væk efterhånden som andre strikkeredskaber tages op af projekttasken igen og igen. Ved at have dem samlet på en magnet er det altså mere sikkert, at de bliver nede i tasken som tiltænkt, så de er klar til at blive sat i strikketøjet efter behov.


Derudover kan magneten selvfølgelig også bruges til at holdes styr på monteringsnåle af metal, hvis du ikke ønsker at have dem i et pindeetui.