Knitting for Olive - Bæredygtig

Knitting for Olive producerer bæredygtigt garn i utroligt lækre kvaliteter, og i virkelig smukke og harmoniske farver. De forskellige typer garn bliver udviklet ud fra visionen om, at skabe strikkegarn i en høj kvalitet, der miljøvenligt og dyrevenligt, og udelukkende består af 100 % naturlige materialer. Dette resulterer i utroligt lækkert bæredygtigt garn, i en virkelig høj kvalitet.

Vi har udvalgt følgende kvaliteter til vores sortiment: Knitting for Olive Pure Silk, Knitting for Olive Soft Silk Mohair, Knitting for Olive Cotton Merino, Knitting for Olive Merino og Knitting for Olive Heavy Merino.

 


Knitting for Olives formål er at skabe luksus kvalitetsgarn der samtidig er cruelty free og bæredygtigt garn, som de oprindeligt selv manglede til deres fine strikkeopskrifter.

Ved produktionen af det miljøvenlige og dyrevenlige garn, er fokus på hensynet til dyr, mennesker og miljøet, og at højne ærligheden og gennemsigtigheden i garnbranchen, blandt andet ved direkte kontakt til farmene, RWS certificering, RMS certificering, GOTS certificering og OEKO-TEX 100 certificering af de forskellige materialer.

 

Knitting for Olive har udviklet en farvepalette, der harmonerer smukt på kryds og tværs af nuancerne, hvilket giver mulighed for mange smukke og afbalancerede kombinationer; både indenfor den samme kvalitet af garn, men også på tværs af garnkvaliteter.

Du kan på denne måde sammensætte farver og tekstur, til et bæredygtigt strikkeprojekt med dit helt eget personlige udtryk.

KFO udvælger farverne, og underlægger sig ikke de gængse modetendenser, med mindre det vurderes, at de passer til Knitting for Olives univers.

 

Det forskellige garn er mulesing-free, cruelty free og er Oeko-Tex Standard 100 verificerede, og Knitting For Olive holder personlig kontakt med de gårde, som producerer ulden.