Strikke Kursus

 

Her finder du de forskellige typer af STRIKKEKURSER og STRIKKECAFÈ / STRIKKEAFTEN, strikkeevents, strikkearrangementer og strikkesaloner, som vi afholder i vores garnbutik på Fyn, kun 10 min. kørsel syd for Odense.

 

Vores StrikkeCafé er en hyggelig strikkeaften, hvor der udveksles erfaringer, hygges, strikkes og snakkes, mens man forkæles med økologisk te, kaffe og sødt.

Alle der deltager i vores strikke café strikker på forskellige niveauer, og strikke arrangementet er for alle; lige fra nybegynderen til mesterstrikkeren. Alsidigheden er med til at gøre vores strikke events endnu mere spændende og hyggelig.

 

Et strikkekursus kan være mange ting, og hos Knitter's Delight er udgangspunktet altid, at den enkelte strikker får mod på mere, og virkelig mærker glæden ved strikketiden.

Vi afholder forskellige typer af strikkekurser, blandt andet “Begynder”, til dem som aldrig har strikket før, og "Moderne Strik" til dem som har strikket en smule, og dem som gerne vil lære lære at strikke oppefra og ned samt lære moderne teknikker.

Vi afholder også kursus i flerfarve strik, for dem som ikke har prøvet at strikke med flere farver før, hvor der undervises i Fair Isle Strik, Jacquard Strik, mønsterstrik, flerfarvestrik; kært barn har mange navne. Du lærer at strikke med flere tråde og flere farver, og nogle gode strikketeknikker der gør det nemt at strikke flerfarvestrik. På dette kursus lærer du også at strikke efter diagrammer.

Der er også begynderkursus for dem i mødregruppe og på barsel, og der er strikkekursus med bestemte udvalgte strikketeknikker fra moderne opskrifter.

 

 

Strikkevideoer af udvalgte strikketeknikker fra vores strikkekurser:

preload spinner

STRIKKEKURSET “BEGYNDER” er et strikkekursus der henvender sig til dig, som aldrig har prøvet at strikke før, eller som måske har prøvet at strikke lidt til bamserne som barn. Det vil sige at du er helt nybegynder, og bare virkelig godt kunne tænke dig at lære at strikke.

Kurset henvender sig OGSÅ TIL DIG, som måske ikke er helt begynder, og som har strikket en smule, men som har brug for at få genopsfrisket de helt grundlæggende strikketeknikker og hvordan man læser en strikkeopskrift.

 

STRIKKEKURSET “MODERNE STRIK” er et strikkekursus der henvender sig til dig, som gerne vil lære at strikke en sweater oppefra og ned med moderne strikketeknikker. Du har enten strikket et par små og simple ting, og nu har du fået mod og lyst til at lære mere - eller du har strikket i mange år, men vil gerne lære at strikke oppefra og ned med de moderne teknikker.

 

STRIKKEKURSET “FLERFARVE STRIK” er et strikkekursus der henvender sig til dig, som ikke har prøvet at strikke i flere farver før, og som gerne vil lære at strikke Fair Isle Strik, Jacquard Strik, flerfarvestrik, farvemønster strik; kært barn har mange navne.

Det er også et kursus der henvender sig til dig, som gerne vil lære at strikke efter diagrammer.

 

STRIKKEKURSET “BARSEL BEGYNDER” er et strikkekursus der er identisk med kurset "Begynder", der AFHOLDES FOR DIG OG DIN MØDREGRUPPE.

Kurset afholdes på babys præmisser og er fordelt over to mandag formiddage. I lærer at strikke babys første hue efter en opskrift, hvor du også kan strikke en model til dig selv.

Kurset “Barsel Begynder” købes som et samlet forløbet for Jeres mødregruppe (5-8 personer) - kontakt os endelig for uddybende information om det hyggelige strikke kursus for Jer og Jeres babyer :)

 

Hvis der ikke lige er et kursus, der ligger på et tidspunkt der passer for dig, er du mere end velkommen til at skrive til os - vi opretter hele tiden nye kurser.

 

GRUPPER Hvis I er en gruppe, som ønsker at deltage samlet på et strikkekursus, skal I endelig tage kontakt. Det kan både være hvis I ønsker at bestille et kursus, hvis der er noget bestemt I gerne vil lære, eller hvis I bare gerne vil være sikre på, at kunne få plads på det samme strikke kursus.

Vi afholder også strikke kursus for mødregrupper, og mødre på barsel, der tager udgangspunkt i Begynder Kurset, men som afholdes på babys præmisser - der er plads til afbrydelser, når baby har brug for hjælp og opmærksomhed, og man kan gå til og fra lokalet, som der er brug for. Og alle på holdet er på barsel, og ved derfor hvad det handler om.

 

Hvis du har spørgsmål til det forskellige niveau på strikkekurserne, eller du har andre spørgsmål til kursernes indhold, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Vi udbyder hovedsageligt begynderkurser til dig, som er helt nybegynder indenfor strik, og til dig som er let øvet og har prøvet en lille smule, og har fået mod på at lære endnu mere.

 

Vi udbyder også strikke kursus der gennemgår bestemte teknikker, for eksempel vendepinde German Shortrows, drejet rib, italiensk aflukning, alternative måder at lukke masker af på, dobbeltstrik, italiensk opslag, alternative måder at slå masker op på, magic loop og andre teknikker som ofte bruges i nye strikkeopskrifter.

 

STRIKKECAFÉ er en hyggelig strikkeaften, hvor man forkæler sig selv med strikketid i indbydende omgivelser, mens man får serveret økologisk te, kaffe og gourmet slik. Strikke arrangementet er en hyggelig stund, hvor man nyder strikketiden og samværet omkring strik. Der er ikke undervisning når der afholdes strikke café, men der er rig mulighed for at udveksle erfaringer, tips og tricks med andre glade strikkere, når man deltager i en strikke salon. Og har man lyst til at starte op på et nyt strikketøj, er der på sådan en strikke aften god tid til, at modtage vejledning i valg af strikkeopskrift, garn og farver.

 

Knitter's Delight Strikkekurser og Strikke Café / Strikke Aften afholdes i butikken på Fyn, der ligger 10 min. kørsel syd for Odense, og med beliggenheden på Midtfyn er der bekvem kørselsafstand til både Ringe, Svendborg, Faaborg og Assens.

Butikkens adresse er Vantingevej 23, Heden, 5750 Ringe (Fyn)

 

Her på siden finder du de forskellige typer af kurser og strikkecafé/strikkeaften, strikkeevents og forskellige typer af strikke arrangementer og strikkesaloner, som vi afholder i vores garnbutik syd for Odense. Hvis du har spørgsmål til niveauet på de forskellige strikkekurser, eller andre spørgsmål til kursernes indhold, er du meget velkommen til at kontakte os.