Knitter's Delight Strikkekursus - Kursus No.3 Flerfarve Strik (Aug)

Knitter's Delight Strikkekursus - Kursus No.3 Flerfarve Strik (Aug)

595,00 DKK


 

Kurset er TIL DIG, som ikke har prøvet at strikke flerfarvestrik før (også kendt som Fair Isle Strik og Jacquard Strik), eller som har prøvet det ganske lidt - OG til dig som gerne vil lære at strikke efter diagrammer.

Kurset består af 4 undervisningstimer, der er fordelt på to aftener:

  • Torsdag d. 29.08.2024 kl. 19.00 - 21.00
  • Torsdag d. 12.09.2024 kl. 19.00 - 21.00

Du vil blive ført ind i de grundlæggende principper bag flerfarve strik, og du lærer at strikke efter mønsterdiagrammer. Og så får du mulighed for at strikke løs, og for at stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs.

Der sættes kun 10 kursuspladser til salg, så alle har mulighed for at stille spørgsmål, og blive ført ind i teknikkerne.

 

Vi skal strikke Kaos Yarns lækre hue fra "Winter Set", der er super flot i sit markante mønster, der kan varieres i det uendelige. Vi strikker den i Kaos Yarns økologiske Soft Merino, der findes i virkelig smukke markante farver, og er utroligt lækkert at strikke i -og der er garn nok til 2 huer, eller til en hue og et par handsker :)

 

Din kursusbillet er købet af projektposen - den indeholder alt hvad du skal bruge af lækkert garn, opskrift og pinde til projektet.

Du medbringer bare din kvittering den første kursusaften, og så får du udleveret din pose.

 

Din projektpose indeholder

  • Strikkeopskrift på det smukke Fair Isle strikkede "Winter Set" med hue og handsker fra Kaos Yarn
  • Kursusmateriale
  • Lækkert økologisk kvalitetsgarn fra Kaos Yarn til projektet (der er garn nok til et du kan strikke 2 huer, eller en hue og et par handsker)
  • Strikkepinde til projektet
  • Der serveres gourmetslik og en kop økologisk kaffe eller te på hver kursusaften