Store Strikkeredskaber

En stor del af din strikketid er de smukke strikkeopskrifter og det lækre garn, men det rette strikketilbehør er også med til at gøre strik til en stor fornøjelse. Vi har samlet forskellige funktionelle redskaber med bæredygtigt fokus til din strikketid - i høj kvalitet og med en virkelig flot finish.

 

 

preload spinner

 

Knitter's Delight har udvalgt strikketilbehør, der både har et bæredygtigt fokus, og som samtidig er med til at gøre din strikkeoplevelse ekstra god. Gennemtænkte strikkeredskaber og god kvalitet og med smuk finish, der for eksempel er med til at gøre opvinding af garn til en leg.

 

Vi har gjort os umage for at de udvalgte strikkeredskaber er produceret mest muligt bæredygtigt, så vi kan nyde vores strikketid og vores strikkeprojekter med ekstra god samvittighed. Det forskellige strikketilbehør er blandt andet lavet af upcyclede materialer, og i miljøvenlige materialer, eller ekstra holdbare materialer hvis der ikke findes en bæredygtig pendant.

 

Garnvinder Apparat

En garnvinde er et super praktisk strikkeredskab, når du køber garn der er opvundet i fed. Det kan være meget besværligt at strikke garn fra fed, og derfor er det en fordel at vikle garnet op i et garnnøgle. Her er garnvinden en stor hjælp, idet du kan spænde dit garnfed fast på garnvinderen, og dermed nemt vikle dit garnnøgle op, enten i hånden eller ved hjælp af et krydsnøgleapparat.

 

Krydsnøgleapparat

Et krydsnøgle apparat, eller et garnnøgle apparat, er en stor hjælp, hvis du gerne vil vinde et garnnøgle op på en hurtigere måde, end ved at vikle dit garnnøgle i hånden. Du sætter garnenden fra dit garn fed fast i krydsnøgleapparatet, og ved at dreje på håndtaget, bliver dit garnfed vundet op til det fineste garnnøgle. Det er praktisk at bruge krydsnøgleapparatet sammen med en garnvinde.

 

Det ovenfor nævnte strikketilbehør er et lille udvalg af de mange typer af strikkeredskaber, der findes i strikkeverdenen. De rette strikkeredskaber gør strikketiden endnu mere fornøjelig, og de giver os strikkere mulighed for, at udforske vores vores glæde ved strik, og  for at strikke lækker slow fashion til os selv og til dem vi holder af.