Knitting for Olive Garn - Pure Silk

Knitting for Olives “Pure Silk” er et blødt, eksklusivt bæredygtigt garn af ren bourettesilke (råsilke). Du kan strikke de smukkeste stykker tøj til din garderobe, men en utrolig fin glans, der samtidig er blød og kølig mod huden.

 

Silkegarn er et materiale, der er velegnet til brug hele året, da det har varmeregulerende egenskaber. Men derudover har silke garn også en virkelig god evne til at absorbere fugt -helt op til 30 % af sin vægt, uden at den føles fugtig og tung. Det lækre kvalitets garn er derfor meget velegnet til brug om sommeren.

 

Samtidig er silke, ligesom uld, isolerende og holder på varmen, når det er koldt, og garnet kan dermed med fordel bruges til helårsstrik.
 

 

preload spinner

Når du strikker i Pure Silk fra Knitting for Olive, er du ikke i tvivl om, at det er silkegarn i høj kvalitet, som du sidder med i hænderne. Garnet i 100% naturlige materialer føles så blødt og lækkert, og løber nemt over pindene uden af være for glat.

 

Knitting for Olive Pure Silk er et utroligt lækkert luksus silkegarn i 100% ren silke, som du kan strikke både i enkelt tråd, og i kombination med andre garner, og dermed skabe et andetudtryk på dit strik.


Pure Silk fra Knitting for Olive egner sig utroligt godt til Knitting for Olives egne strikkeopskrifter, blandt andet de fine designs Olive Top, Chrysler Top og Yoko Top, og silkegarnet er også utroligt velegnet til babystrik. gå på opdagelse i de mange fine strikkeopskrifter fra Knitting for Olive her hos Knitter's Delight, og bliv inspireret til dit næste strikkeprojekt.

 

 

100% NATURLIGE MATERIALER

Pure Silk fra Knitting for Olive er Oeko-Tex Standard 100 certificeret. På banderolen på dit Knitting for Olive Pure Silk finder du et billede af en lille sommerfugl; den markerer at sommerfugle-laverne får lov til at leve, og blive udklækket til sommerfugle, inden puppen høstes, og silken udvindes til lækkert kvalitetsgarn.

 

Knitting for Olive Pure Silk er et bæredygtigt silkegarn, der er spundet af vild silke. Pupperne indsamles først efter, at laverne er udklækket og blevet til sommerfugle, og på denne måde kan man undgå at udsætte pupperne for ekstrem varme, og dermed undgå at laverne går til i når man udvinder silken.


Spinderiet, hvor silken spindes til smukt Pure Silk silkegarn, følger etiske og miljørigtige fremgangsmåder i spinde-processen, hvilket medfører et lækkert kvalitets silkegarn helt uden skadelige stoffer.

 

 

FARVERNE

Farverne på silkegarnet fra KFO er utroligt smukke, og står skarpe og klare.

Knitter's Delight er forhandler af et stort udvalg af Pure Silk fra Knitting for Olive, og du finder derfor et stort udvalg af Pure Silk i mange smukkes farver her på siden. Knitting for Olives fine farver fra deres harmoniske farvekort går igen i Pure Silk, og det er derfor utroligt nemt at sammensætte farverne på tværs af det forskellige garn fra Knitting for Olive; lige fra douce sarte farver og jordfarver, over lyserøde og gule toner, til de mørkere og mere markante farver.
 

 

BÆREDYGTIGT GARN MED OMTANKE

Det smukke silkegarn Pure Silk fra Knitting for Olive er et bæredygtigt kvalitetsgarn, der blandt andet er:

  • Miljøvenligt produceret, og er fri for skadelige stoffer
  • Skabt af 100% naturlige materialer
  • Består af 100% cruelty free silke
  • Har dyr, miljø og mennesker i fokus
  • Er Oeko-Tex Standard 100 certificeret

 

Knitting for Olive producerer bæredygtigt garn i utroligt lækre kvaliteter, og i virkelig smukke og harmoniske farver, og derudover er det garn, der er skabt med stor omtanke for både dyr, miljøe og mennesker, og med stort fokus på bæredygtighed.

 

De forskellige typer garn bliver produceret med fokus på, at skabe strikkegarn i en høj kvalitet, der dyrevenligt og miljøvenligt. Garnet består udelukkende  af 100 % naturlige materialer, og er et utroligt lækkert bæredygtigt garn, i en virkelig høj kvalitet.

 

Ved produktionen af det miljøvenlige og dyrevenlige garn, er fokus på hensynet til dyr, mennesker og miljøet, og at højne ærligheden og gennemsigtigheden i garnbranchen, blandt andet ved direkte kontakt til farmene, RWS certificering, RMS certificering, GOTS certificering og OEKO-TEX 100 certificering af de forskellige materialer.