Knitting for Olive Garn - Cotton Merino

Knitting for Olive “Cotton Merino” er et luksuriøst og bæredygtigt garn, der er spundet i en blød og let blanding af uld og bomuld.

Det bæredygtige garn findes i de smukkeste douce farver. De harmoniske farver i farvepaletten gør, at du nemt kan matche garnet, også på tværs af de øvrige garnkvaliteter fra KFO, og dermed skabe dit helt eget udtryk i dit strik.

Knitting for Olive “Cotton Merino” er spundet af 70% bomuld og 30% merinould, og det certificerede garn er både blødt og elastisk, selvom størstedelen af garnet er bomuldsfibre. 

Bomulden gør garnet køligere end rent uldgarn, og derfor også anvendeligt som alternativ i sommerstrik. Det færdige strik bliver mere let og elestisk end vedbrug af rent bomuldsgarn. KFO Cotton Merino kan bruges hele året, og er et perfekt og alsidigt hverdagsgarn.

 

preload spinner

KNITTING FOR OLIVE - COTTON MERINO

Knitting for Olive “Cotton Merino” giver et smukt og lækkert strik, når det strikkes alene, men det kan med fordel også sættes sammen med andre garnkvaliteter. Eksempelvis gør det sig rigtig godt sammen med Soft Silk Mohair fra Knitting for Olive, som sammen giver en endnu lettere og blødere strik, der samtidig har et godt hold.


Cotton Merino fra KFO bruges i mange af Knitting for Olives egne designs, herunder Yoko Top, Bregne Tee og Chrysler top. Se nogle af de mange fine strikkeopskrifter fra Knitting for Olive hér.


Knitting for Olive producerer utroligt lækkert garn med bæredygtigt fokus, der findes i et væld af smukke douce og bløde farver, som alle nemt kan matches på tværs af nuancer og garnkvaliteter. Se hele Knitter's Delight udvalg hér.

 

Cotton Merino fra Knitting for Olive er, som alt det lækre garn fra KFO, skabt med omtanke både for dig, for naturen og for dyrene.
Når du vælger at strikke i Cotton Merino fra Knitting for Olive, kan du glæde dig over, at

  • KFO's cottonmerino er miljøvenligt produceret
  • Alt materiale til garnet er dyrevenligt produceret, det gælder både uld, silke og alle øvrige animalske materialer
  • Det lækre kvalitetsgarn er spundet af 100% naturlige materialer
  • Cotton Merino består af 70% bomuld og 30% merino
  • Garnet er Oeko-Tex Standard 100 certificeret
  • Den anvendte bomuld er GOTS-certificeret for at beskytte miljøet
  • Den anvendte uld er RWS-certificeret, for at sikre både dyrevilkår og arbejdsvilkår, og  er dermed produceret mulesingfri

Og ikke mindst at

  • Den bløde uld - bomulds blanding er lækker at strikke med, og at det færdige strik føles utrolig rart mod huden
  • De mange smukke douce farver, lige fra jordfarver og lyserøde og beige, til smukke blå og grønne nuancer

 

KNITTING FOR OLIVE ER SKABT MED BÆREDYGTIGT FOKUS

KFO bæredygtige cottonmerino er mulesing free og Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Spinderiet følger etiske og miljørigtige fremgangsmåder, hvilket skaber et garn, der er helt uden skadelige stoffer.

 

Knitting for Olive har stort fokus på hensynet til dyr, mennesker og miljøet, ved produktionen af det miljøvenlige og dyrevenlige garn, og alt garn fra Knitting for Olive er cruelty Free. KFO arbejder også for at højne ærligheden og gennemsigtigheden i garnbranchen, blandt andet gennem direkte kontakt til farmene, og gennem certificeringer der sikrer dyrevelfærd og arbejdsmiljø (RWS certificering, RMS certificering) og certificering der sikrer miljøet (GOTS certificering og OEKO-TEX® Standard 100 certificering). På denne måde sikrer KFO at de forskellige materialer er med til at skabe et lækkert mulesingfrit kvalitetsgarn med bæredygtigt fokus.

 

Garnet produceres i Italien, og spinderiet følger etiske og miljørigtige fremgangsmåder for at skabe et garn uden skadelige stoffer.

 

Knitting for Olive “Cotton Merino” er et smukt og bæredygtigt garnalternativ til blandt andet garnkvaliteten Merci fra Filcolana.