Onion Garn - Nettle Sock Yarn

ONION Garn “Nettle Sock Yarn” er et 100% naturligt strømpegarn, der er spundet i en blanding af 70% lækker og utroligt blød uld, og 30% giftfri nældefiber som naturligt alternativ til forstærkning med nylon. Dette gør strømpegarnet virkelig holdbart og slidstærkt, på samme måde som hvis der var tilført nylon.

 

Udover at tilføre høj slidstyrke til det lækre strømpegarn fra Onion, giver nælden også uldgarnet en virkelig smuk glans, og et let meleret udtryk.

 

Dette naturlige luksus uld strømpegarn er ren forkælelse for dine fødder, og garnet kommer i mange flotte, klare farver, som du kan vælge imellem.

 

preload spinner

 

ONION Nettle Sock Yarn er det perfekte strømpegarn til dig, som gerne vil strikke i rent, naturligt uldgarn og undgå kunstige fibre som nylon eller polyester i dit strømpegarn. Det lækre strømpegarn med bæredygtigt fokus er blevet produceret med omtanke for både miljøet og materialerne, og du kan dermed gøre noget godt for miljøet og klimaet, og samtidig få de lækreste hjemmestrikkede strømper af blødt naturligt uldgarn.

Ulden har fået en let superwash for at øge slidstyrken på de hårdt udsatte strømper endnu mere, så man undgår at have et større forbrug af strømper end nødvendigt, med stor ekstraproduktion af garn til følge. Behandlingen gør det endvidere muligt, at vaske strømpegarnet i vaskemaskinen.

Strømper der er strikket i naturligt strømpegarn, er ren bæredygtig luksus og forkælelse for dine fødder.

 

 

STRØMPEGARN I NATURLIGE MATERIALER

Strømpegarnet fra Onion Knit har bæredygtigt fokus, idet det er spundet af rene naturlige matirialer; blød og lækker uld og smuk, blank og stærk nælde der er usprøjtet.

Strømpegarnet "Nettle Sock Yarn" fra Onion Garn er spundet af utrolig blød og lækker uld i høj kvalitet, og du kan derfor strikke de blødeste kradsefri strømper i rene naturlige materialer.

Den usprøjtede nældefiber giver den smukkeste glans til garnet, og gør det samtidig utroligt åndbart. Dine fødder har derved utroligt nemt ved at ånde i det naturlige åndbare miljø, samtidig med at de holdes varme af det smukke bløde garn.

Den pesticidfri brændenælde er en utroligt stærk fiber, der gør det muligt at strikke strømper i rene naturmaterialer. De fleste strømpegarner er forstærket med nylon eller acryl, men denne blanding med nælde i Onion strømpegarn muliggør strømpestrik i ren naturfiber uden kunststoftilsætning.

For at øge styrken og holdbarheden i strømpegarnet, er det nødvendigt med en vis mængde fibre, der er mere slidstærke end uldfibre. Normalt bruges nylon, akryl eller polyester til at forstærke strømpegarn med, men i ONION Nettle Sock Yarn er der i stedet for det miljøbelastende plastik brugt bæredygtige naturlige nældefibre. Nælde er et fantastisk alternativ til de kunstige fibre, når man vil forstærke garn til strømper.  Det er et slidstærkt naturmateriale der giver strømpegarnet holdbarhed og styrke, så du kan få glæde af dine slidstærke bløde strikkede strømper i lang tid.

 

 

STRØMPEGARN I FINE KLARE FARVER

Onion Nettle Sock Yarn er naturligt forstærket med nældefiberen, som samtidig giver garnet et smukt skær, der virkelig fremhæver de fine klare farver. Kombination af den bløde uld og de stærke og blanke nældefibre giver strømpegarnet fra Onion et smukt glansfuldt og meleret udtryk.

Onion Garn strømpegarn med bæredygtigt fokus laves i smukke og klare farver, og i en fin og harmonisk farvepalette. Farverne er smukke i et ensfarvet design, men harmonerer også flot, hvis man ønsker at lave mønstrede eller stribede strømper.

De mange smukke farver i ONION Nettle Sock Yarn kan kombineres på kryds og tværs, så dit strømpetrik får dit eget personlige udtryk. Du bestemmer selv om dine strikkede strømper skal være ensfarvede, stribede eller mønstrede strømper, kun fantasien sætter grænser.

 

 

STRØMPEGARN ER VELEGNET TIL BØRNETØJ

ONION Nettle Sock Yarn er også meget velegnet til strik af børnetøj, idet nældefibrene gør tøjet ekstra slidstærkt. Den forstærkende superwash behandling af ulden gør, at garnet holder til kraftig brug, så man undgår hyppig udskiftning og stort spild, samt gør det muligt at vaske tøjet i maskinen. Du får dermed et ekstra holdbart og prakstisk strømpegarn.

Det bløde uld og den stærke nælde giver garnet den perfekte blødhed til sart barnehud, og samtidig styrke så uldgarnet kan holde til leg og aktivitet.