Onion Garn - Organic Cotton

ONION Organic Cotton er et virkelig flot bomuldsgarn i 100% økologisk bomuld fra Onion Knit Garn - et fantastisk lækkert og blødt garn, som er luftigt spundet og derfor ikke virker kompakt.

 

Det bæredygtige bomuldsgarn fåes i mange smukke farver, der harmonerer virkelig flot sammen, og fremstår klare og stærke.

 

Den færdige strik får en stabil struktur og et klart maskebillede, og strikkegarnet kan fint bære en mere åben struktur, end den anbefalede strikkefasthed.

Onion Garn økologiske bomuldsgarn er et virkelig alsidigt bomulds garn, der er perfekt til mange typer designs i både strik og hækling, og det lækre økologiske garn holder sig flot vask efter vask.

 

preload spinner

Ved at vælge økologisk bomuldsgarn fra Onion Garn, gør man virkelig en bæredygtig indsats; produktion af konventionel / “almindelig” bomuld er meget voldsom for både arbejdere og miljøet, idet der bruges utroligt meget vand, og store mængder sprøjtegifte - faktisk er det en af de mest pesticid krævende processer i hele tekstilindustrien.

 

ONION Garn “Organic Cotton” bliver spundet i Italien, hvor indehaver af danske ONION, Jette Frøkjær, sikrer sig, at såvel arbejdsforhold som miljøhensyn tages alvorligt.

ONION Knit Garn fokuserer på produktionen af økologisk bomuld, idet produktionen af konventionel bomuld udgør langt størstedelen af tekstilindustriens forurening.