Onion Garn - FINO Organic Cotton + Merino Wool

ONION Fino Organic Cotton + Merino Wool er et dejligt blødt garn, der er spundet af økologisk bomuld og lækker merino-uld (50%/50%). Det er et garn, der egner sig utroligt godt til beklædning, i særdeleshed også til børn.

Flere af farverne i Onion Fino Organic Cotton + Merino Wool har en flot meleret effekt, der opstår idet bomulden og merinoulden tager forskelligt imod farve, og dermed giver et flot farvespil til dit projekt.

 

preload spinner

Fino Organic Cotton + Merino Wool er et helårs luksus luksus garn, der er spundet af 50% økologisk bomuld og 50% merinould. Det opstrikkede garn er lækkert blødt på grund af den fine merinould,  og virkelig sommer-anvendelig på grund af bomulden.

 

Det bæredygtige garn fra Onion Knit Garn, er luftigt spundet og er virker ikke kompakt, dette på trods af den store andel af bomuld i garnet.

 

Den lækre kvalitetsgarn i uld og bomuld fås i mange smukke farver, der harmonerer virkelig flot sammen, og fremstår klare og stærke. Det lækre garn med økologisk bomuld og merino holder sig flot vask efter vask.

 

Fino Organic Cotton + Merino Wool fra Onion er et 100% naturfiber garn, og ved at vælge økologisk bomuldsgarn fra Onion Garn, gør man virkelig en bæredygtig indsats; produktionen af økologisk bomuld sker uden brug af pesticid, og med bedre arbejdsforhold for de ansatte.

Produktion af konventionel / “almindelig” bomuld er meget voldsom for både arbejdere og miljøet, idet der bruges utroligt meget vand, og store mængder sprøjtegifte - faktisk er det en af de mest pesticid krævende processer i hele tekstilindustrien.

 

ONION Garn “Fino Organic Cotton + Merino Wool” bliver spundet i Italien, hvor indehaver af danske ONION, Jette Frøkjær, sikrer sig, at såvel arbejdsforhold som miljøhensyn tages alvorligt.

ONION Knit Garn fokuserer på produktionen af økologisk bomuld, idet produktionen af konventionel bomuld udgør langt størstedelen af tekstilindustriens forurening.